Seks & relaties / Relaties
Relaties

Waarom sukkelseks helemaal prima is

Reageer 0
Het woord sukkelseks is niet nieuw. Sterker nog, het woord is in 2013 opgenomen in De Dikke van Dale. Sindsdien hoor je voorstanders, maar ook tegengeluiden over dit ‘aanrommelen in bed’. FleurFlirt.nl vertelt ons waarom sukkelseks stiekem best wel fijn is.
 
Seks zoals in een film? You wish!
Noem een willekeurige liefdesfilm en de seksscènes vliegen je om de oren. Niet zoals jij thuis gewend bent, maar écht perfecte seks. Over een paar maanden draait Fifty Shades of Grey in de bioscoop en dan zal jouw beeldbeleving van seks ongetwijfeld weer een loopje met je nemen. 
 
Geweldige lichamen, woestaantrekkelijke mannen die op het juiste moment de juiste dingen zeggen, verleiden met een grote V en dat alles wordt gladgestreken met een romantisch pianomuziekje. 
 
Maar niet bij jou. Jij stuntelt om je slaapboxer subtiel uit te trekken, ziet terloops dat de stoppels alweer de kop op steken, draait je vlug om en voelt dat je lovehandles wel erg enthousiast meebewegen. Oh ja, en je had ook nog hoofdpijn. 
 

Maar dat is dus helemaal prima!
Kortom, jouw sekservaring lijkt in geen verre velden of wegen op de beelden die wij dagelijks voorgeschoteld krijgen. Dit kan je onzeker maken en dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Onzekerheid vermindert namelijk de lust en het plezier in bed. 
 
Met het woord ‘sukkelseks’ wordt eigenlijk een charmeoffensief ingezet om te pleiten voor seks die niet gericht is op het leveren van seksuele topprestaties. Het is namelijk prima om samen in de slaapkamer wat te klungelen, het gaat er tenslotte om dat jullie samen een fijne tijd doormaken. 
 
Laat alle verwachtingspatronen los en er mag bij blunders ook best gelachen worden. Het is jullie feestje. Vinden jullie de missionaris nog steeds het fijnst? Lekker doen. 
 
Dag filmseks… welkom in je eigen soap! 

Meer geluk, meer stralen. Happy singles en koppels die verliefd blijven, dat is Fleurs motto! Daarom voorziet deze website jou van een dagelijkse shot of life & love! Volg FleurFlirt.nl, jouw online LoveStyle gids.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen