Eindelijk: we hebben de perfecte man gevonden

Gezicht door Sabine
Vrouwen, we kunnen de zoektocht naar de ideale man afbreken! We hebben hem namelijk gevonden. Perfecte kaaklijn, helderblauwe ogen en een lekker warrige coupe. Alleen komt Mr. Perfect ons wel bekend voor, maar niet uit onze dromen…
 
Als we denken aan de perfecte man zouden we hem het liefst zelf samen willen stellen. De kaaklijn van Ryan Gosling bijvoorbeeld, het stoppelbaardje van Robert Pattinson en een snufje Zac Efron om het af te maken. Laat dit nu precies de man zijn die haartransplantatiekliniek Crown Clinic creëerde. Nou ja, creëerde… De kliniek flanste met behulp van Photoshop het gezicht van de ideale man in elkaar.  


 
Het ideale gezicht 
Of hij echt de ideale man is, is nog maar de vraag. Crown Clinic creëerde enkel het gezicht van de ware Jacob (en ja, zijn lijf en karakter vinden we ook belangrijk). De haartransplantatiekliniek baseerde dit op een enquête gehouden onder 1000 vrouwen, zo meldt Daily Mail. Aan de vrouwen werd gevraagd of ze de beste aspecten van het gezicht van hun favoriete sterren wilden benoemen. Op basis daarvan werd de ideale man gecreëerd.
 
Combineer de bruine lokken van Harry Styles, de kaaklijn van Ryan Gosling, de stoppelbaard van Robert Pattinson, de neus van Jamie Dorman en de ogen van Zac Efron en je krijgt als resultaat het gezicht van de ideale man onder de dertig. Ook voor vrouwen boven de dertig werd de perfecte man samengesteld. Hij is een combinatie van George Clooney, Bradley Cooper, David Gandy, Brad Pitt en David Beckham. 
 

Mr. Right 
Uit de enquête bleek dat vrouwen een stoppelbaardje vooral mooi vinden bij een jongere man en niet zozeer bij oudere mannen. Bij hen vinden de dames een vollere baard mooier staan dan het befaamde stoppelbaardje. Ook toont de enquête aan dat vrouwen een man er niet minder sexy op vinden als zijn haar grijs begint te worden.  
 
Hoe ziet jouw perfecte man eruit?