Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Doe mee met de actie van L?Oréal en Free a Girl!

Maandag vertelde ik je al over de actie van L’Oréal en Free a Girl waaraan ik - Karin - meewerk. Jij kunt ook je steentje bijdragen om meisjes in de gedwongen prostitutie te helpen. Hoe? Dat lees je hier.
 
L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen prostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en zelf dat signaal niet kunnen geven. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’, sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van deze organisatie. 


#omdatzijhetwaardis
Wat je moet doen? Post morgen – op zaterdag 11 oktober is het namelijk Wereldmeisjesdag - een selfie op Instagram, Twitter en/of Facebook met rode lipstick op. Wereldmeisdag is namelijk een dag waarop er internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes.
 
Gebruik de hashtag #omdatzijhetwaardis om jouw support voor Free a Girl te laten zien. De meest unieke, krachtige selfie wint een YC Jewels sieradenpakket van Yolanthe Sneijder Cabau, de mede-oprichter en ambassadrice van Free a Girl en bovendien maak je kans op een L’Oréal Paris make-up pakket
 

Support Free a girl
L’Oréal Paris steunt Free a Girl door in de maand oktober van iedere verkochte lipstick uit de Collection Exclusive Pure Reds, € 1 aan de stichting te doneren. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en terugbrengen naar hun wanhopige moeders. Meer uitleg? Dat vind je hier.
 
Bestel nu hier jouw exclusieve lipstick. Wil je meer doen dan alleen aandacht vragen voor meisjes in de gedwongen prostitutie of meer geven dan € 1? Doneer dan hier aan Free a Girl.


Doe jij mee?