Seks & relaties / Relaties
Relaties

WTF: 1 op de 5 single mannen heeft liever een iPhone 6 dan een vriendin


Mannen en technologie: het is iets wat we nooit zullen snappen. Dat het nieuwe speeltje van Apple gewild is onder de mannen wisten we, maar dat een vijfde een iPhone 6 verkiest boven een vriendin verbaast ons dan weer wel. 
 
Wanneer hij in slaap valt, ligt het naast hem en wanneer hij wakker wordt, grijpt hij er meteen naar: zijn telefoon. Mannen en smartphones zijn onafscheidelijk. Voor mannen is een telefoon een waar statusproduct waarmee hij graag opschept tegenover zijn kameraden. Daarom is de nieuwste iPhone van Apple erg gewild onder onze wederhelft. Zo erg zelfs dat 1 op de 5 single mannen liever een iPhone 6 heeft dan een vriendin! 

 
Waarom!?
Why the F heeft hij liever een iPhone 6 die bijna niks verschilt met de vorige van ‘m? Wij vrouwen hebben toch veel meer te bieden? Uit een pol van de website mobileslote.com blijkt dat mannen hier toch net even iets anders over denken. 17% van de single mannen zou namelijk voor een iPhone 6 kiezen als hij moest kiezen tussen een vriendin of het nieuwste speeltje van Apple. Een van de deelnemers vertelt dat de keuze voor hem niet moeilijk is: “Als ik moest kiezen tussen een date of in de rij staan voor de nieuwste iPhone, dan zou de telefoon het elke keer weer winnen.” Fijn, weten wij ook meteen waar we staan. 
 
Een klein gedeelte van de mannen gaat zelfs nog een stap verder: 2% van de mannen met vriendin verklaart namelijk dat hij zijn partner zou verlaten als dat zou betekenen dat hij een iPhone 6 zou krijgen, meldt Metro. Dat valt ons toch wel weer een klein beetje tegen. Maar zelfs dit kunnen de mannen overtreffen: 3% van hen beweert namelijk dat hij closer met zijn telefoon is dan met zijn vriendin. Auw. 

 
Er is nog hoop
Worden we zo langzamerhand dan vervangen door een koud langwerpig ding? Nee hoor, er is gelukkig ook goed nieuws. Ondanks het feit dat een iPhone 6 natuurlijk niet klaagt of chagrijnig is - wat wij natuurlijk zelden zijn - zijn er ook nog genoeg mannen die nog wel aan de vrouw willen. In totaal vulden 600 mannen de poll in en hiervan gaf een kwart aan dat hij zijn vorige of huidige vriendin via een (dating)app had leren kennen. Er is dus nog hoop. Pfieuw. 
 
Wat heb jij liever...? Een vriend of de nieuwste iPhone?