De 5 fashion musthaves van de maand november

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Geen idee welke items je moet aanschaffen voor een up-to-date outfit? Ons modezusje Fashionscene.nl zet iedere maand vijf fashion musthaves op een rij. Van een heerlijke dikke coltrui tot een paar hoge laarzen… In deze items móet je deze maand investeren!
 
1. Coltrui
Met stip op nummer één: de coltrui. Hoewel hij vroeger misschien een wat stoffig imago had, is de coltrui deze winter favoriet op planeet mode. En daar zijn wij maar wat blij mee, want hij zit niet alleen heel lekker, hij is ook nog heerlijk warm! 
 
Tip: Hoe draag je hem? Combineer een oversized exemplaar met een leren legging of een skinny jeans. 
 

2. Hoge laarzen
Heel veel laars, dat is wat we deze maand gaan zien. Van hoge kuitlaarzen tot laarzen die reiken tot over de knie. Het is misschien weer even wennen, maar als je gaat voor een exemplaar met een stevige hak zit je zeker goed!
 
Tip: Natuurlijk kun je gewoon een skinny jeans in je laarzen proppen, maar als je het helemáál goed wilt doen combineer je ze met een oversized jurk.
 

3. Midi rok
De tijd van de minirokken is voorbij! Het wordt kouder en kouder en dus worden de roklengtes langer en langer. Truttig? Nee joh, met een stoere wollen trui, een bomber- of bikerjack is hij supertof.
 
Tip: Kies voor een halflange rok van een rijke stof, bijvoorbeeld leer of suède.


4. Handschoenen
Het is weer november en dat betekent, handschoenen shoppen. Want ieder jaar is het weer hetzelfde liedje: je handschoenen zijn kwijt (of eigenlijk maar één handschoen, wat nog frustrerender is). Wij zeggen: koop eens een duurder paar, die verlies je namelijk niet uit het oog! 
 
Tip: Kies voor opvallende handschoenen met contrasterende materialen, zoals wol en leer. 

5. Lang vest
Last but not least: het lange vest. En die zien we deze winter in een nieuw jasje: hij is namelijk knie- tot enkellang. Heerlijk warm, zit comfortabel, hij staat heel tof… What’s not to like?
 
Tip: Klein van stuk? Match hem met een stel hoge hakken, dan verzuip je niet!

Kijk voor meer outfitinspiratie, hippe modetrends en stijladvies op ons zusje Fashionscene.nl!
 
Welk item ga jij aanschaffen?
Beeld: 1,2,3,4,5