Dit zijn de meest voorkomende seksongelukjes

Intiem door Marleen_S
Een stevige vrijpartij op z’n tijd, daar houden we wel van. Alleen kan er in het heetst van de strijd natuurlijk weleens iets misgaan. Blauwe plek hier, door het bed heen gezakt daar: dit zijn de meest voorkomende seksongelukjes.

De liefde maakt niet alleen blind, het kan ook hartstikke pijn doen. Niet alleen je hart kan breken, nee, is er iets te veel passie in het seksspel, dan kan er nog veel meer kapot gaan. Uit nieuw onderzoek blijkt dat maar liefst één op de drie lovers tijdens de seks gewond raakt, aldus DailyMail! Slachtoffers merken niets

Het frappante aan dit verhaal is dat seksslachtoffers het vaak niet eens merken als ze zichzelf pijn doen tussen de lakens. Door de hormonen die vrijkomen tijdens de seks merken ze dit pas de volgende dag.

Nu hebben we allemaal weleens de nodige spierpijn na een reeks spannende standjes, maar jezelf daadwerkelijk verwonden, gebeurt dat? “Als je in een vreemde positie zit tijdens de seks, voel je het ongemak niet, vanwege de endorfine die door je lichaam raast”, vertelt dr. Kevin Jardine, een gezondheids- en fitnessexpert. “Daardoor wordt eventuele pijn ‘verbloemd’. Het gevolg van deze ingewikkelde seksposities is, dat je je spieren en gewrichten vaak overbelast.” Lichaamsdelen die we het vaakst verwonden

Welke lichaamsdelen we het vaakst verwonden? Verstuikte polsen, verdraaide enkels en brandwonden (euhm, wij vragen ons af, hoe dan?) komen het vaakst voor. Maar niet alleen ons eigen lichaam doen we wat aan tijdens een stomende sekssessie, ook ons huis is niet veilig voor ons innerlijke seksdier.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt namelijk ook, dat we regelmatig het huis in puin achterlaten als we niet alleen ons seksplezier keurig in bed beleven. Deze tien items in je huis kun je vanaf nu maar beter goed verzekeren:

 1. Het bed
 2. Wijn- en bierglazen
 3. Fotolijstjes
 4. Stoelen
 5. Theekopjes
 6. Muren
 7. Ladekastjes
 8. Deuren
 9. Ramen
 10. Vazen

Schadevergoeding?

Kijk, dat we nog weleens een keer door het bed zakken, dat is geen verrassing meer. Wat wel opmerkelijk is, is dat vier op de tien mensen iets in of rond het huis afbreken als gevolg van seks. O ja, en dat met een gemiddelde schade van € 197,97. Daarnaast voelt ook nog eens 5% van de gepassioneerde bedbeesten zich gedwongen de volgende dag vrij te nemen als ze een blessure oplopen tijdens de seks.Volgens onderzoek is het overigens Hollywood, die de schuldige is. Koppels zouden willen kopiëren wat ze zien op het witte doek, zeker na een romantische date. Plus, in films hebben mensen seks op de raarste plekken, dus ook dat moet worden uitgeprobeerd. Wat de gevaarlijkste plekken zijn om seks te hebben? Onderzoekers van de datingsite Meetville zochten het uit.

 1. De bank
 2. De trap
 3. De auto
 4. De douche
 5. De slaapkamer
 6. Een stoel
 7. De keukentafel
 8. De tuin
 9. Het toilet

Heb jij jezelf weleens pijn gedaan tijdens de seks? Of een meubelstuk gebroken?