Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Hilarisch! Baby ziet voor het eerst een tweeling

Als je lekker in de luiers hangt, is alles spectaculair. Hallo, je vader die ineens tevoorschijn komt na kiekeboe? A-fucking-mazing! Deze baby weet ook even niet meer wat voor en achter is, als hij voor het eerst een tweeling ziet.
 
Denk je na het duivelse goedje citroensap en het wonder van de voedselvliegtuigjes alles te hebben gezien, komen je ouders met een tweeling op de proppen. Kleine baby Landon raakt er compleet van in de war en zijn gezichtsuitdrukking is echt goud waard, zodra hij ontdekt dat er niet één, maar twee exemplaren van zijn buurvrouw bestaan.
 
What the fuck?!
Gelukkig voor ons werd dit what the fuck-momentje vastgelegd door zijn ouders, want Landons leventje lijkt even op zijn kop te staan. En geef hem eens ongelijk, want hoe zou jij reageren als er ineens twee gekloonde menswezens naast je zitten? Precies, als je amper een jaar oud bent, heb je spontaan geen trek meer in je hap Olvarit. 
 

Terwijl Landon beide dames grondig inspecteert en zich afvraagt hoe dit toch allemaal mogelijk is, gieren zijn ouders het op de achtergrond uit van het lachen! Tel daarbij het verbaasde koppie van het kale knulletje op, en je hebt een regelrechte hit op YouTube te pakken. Volgens Metro UK is het ventje nu al een internetsensatie in de dop!

Gaan jouw eierstokken - net zoals hier op de redactie - ook spontaan rammelen van baby Landon?