Hilarisch: mannen tekenen vagina na, en hóe!

Vrije tijd door Marleen_S
Dat mannen onze G-spot niet kunnen vinden, à la, maar een beetje kennis van de vrouwelijke fabrieksinstellingen mag toch wel na je zestiende. Deze mannen bakken er alleen totaal niks van, zodra ze onze vajayjay moeten natekenen.

 
We vragen je heus niet onze eierstokken tot de millimeter nauwkeurig op schaal te portretteren, we vergeven het je zelfs dat je niet weet dat er zoiets als binnenste en buitenste schaamlippen bestaat, maar guys, de anatomie van onze vagina is wel ietsje meer dan een gaatje en een streepje. 
 
Gapend oneindig gat
Tuurlijk, vagina’s zijn lang niet allemaal hetzelfde, maar een paar onmisbare onderdelen hebben ze wel gemeen. En nee, onze vajizzle is geen gapend zwart gat van drie meter en nee, onze schaamlippen lopen ook niet tot onze navel door. Heeft er dan niemand vroeger bij biologie opgelet?

Als heteroseksuele man heb je echt weleens een vagina van dichtbij gezien, zij het via RTL nacht tv als in real life. Kijk, wij vinden piemels soms ook hartstikke eng, we begrijpen dus ook dat je niet gelijk met een vergrootglas down under gaat, maar wat er in het volgende filmpje gebeurt, vinden wij toch wel een beetje hilarisch.

Video

Het filmpje is inmiddels al een enorme internethit, misschien heb je 'm al voorbij zien komen, toch konden we het niet laten 'm alsnog te laten zien. De mannen doen in ieder geval echt hun best, eerlijk waar, maar eh, misschien toch dat vergrootglas een keer proberen?
  

fout in embed: media provider niet ondersteund

 
Eén kritisch puntje ten opzicht van de video: wel een beetje jammer dat het eindresultaat niet heel duidelijk in beeld is.

Even eerlijk hè, na het zien van dit filmpje: zou jij het beter kunnen?