Hoe je hem aan je bindt? Voetmassages en eten klaarmaken

Relaties door Sabine

Hoe wind je hem in hemelsnaam om je vinger? Het is een vraag waar veel vrouwen mee worstelen. Gelukkig is er eindelijk antwoord! Deze mannen creëerden een dating guide waarin ze je vertellen hoe je een man aan je bindt.
 
Iedereen om je heen begint te settelen maar jouw vriend lijkt hier weinig zin in te hebben. Bij hoog en laag beweert-ie dat hij niet wil trouwen. Zou hij liegen of meent hij het echt? Volgens het boek Single Man, Married man (dat geschreven is door mannen!) wil elke vent maar wat graag een trouwring om zijn vinger. 

 
Maak zijn eten klaar en masseer zijn voeten
Zeven New Yorkse mannen vonden het tijd om vrouwen eens te vertellen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat een man met ze wil trouwen. En ze winden er geen doekjes om! In hun boek Single Man, Married Man geven de mannen eerlijk, maar dan ook echt heul eerlijk, advies. “Maak zijn eten klaar, maak een lekker bad voor hem en masseer zijn voeten zo af en toe”, is het advies dat in het boek wordt gegeven, meldt DailyMail. Euh… 1925 roept, het wil haar ongeëmancipeerde mannen terug! 
 
Van het bovenstaande advies worden we niet echt blij, maar het is helaas (volgens de schrijvers dan) de bittere realiteit. In het boek, dat werd geschreven door zeven jeugdvrienden, wordt uitgelegd dat er veel voor nodig is om een man zijn aandacht te houden.  “Een man verliest interesse in zijn partner wanneer zij… nou ja, niet meer interessant is”, legt een van de auteurs uit. Oké, dit advies nomineren we bij dezen voor het meest nutteloze advies van 2015.
 
 
Veeleisende mannen
Is er dan ook nog goed nieuws voor ons? Nou ja, op zich. Volgens de New Yorkers liegen mannen wanneer ze zeggen dat ze niet willen trouwen. Als we het liegen even achterwege laten, klinkt dit inderdaad als best goed nieuws. Om tot de conclusie te komen dat alle mannen maar wat graag het huwelijk in treden, hebben de schrijvers drie jaar lang verschillende mannen ondervraagd. In totaal voelden ze in die drie jaar zo’n driehonderd mannen aan de tand. 
 
Eén van de ondervraagden gaf zelfs aan dat hij vond dat het liedje Cater 2 U van Destiny’s Child een soort lijflied moest zijn voor vrouwen en dat het nummer op repeat moet staan in de playlist van elke vrouw.

Resumé

Maar goed, even resumé: we moeten dus én hun maaltje bereiden én een bad klaarmaken én een voetmassage geven én we moeten ook nog eens interessant blijven voor dat mansvolk? Pfoeh, wij worden al moe bij het idee. 

 
Wat vind jij van het advies van de New Yorkse mannen?