8 typen vrijgezelle mannen die je tegenkomt tijdens het daten

Relaties door Sabine

Wij single ladies kunnen ons prima redden, maar af en toe is een harige vriend ook best welkom. Maar voordat we aan de man gaan, moeten we natuurlijk eerst daten. En tijdens je zoektocht kom je (soms) deze type vrijgezelle mannen tegen… !

De gierigaard

In eerste instantie lijkt deze type vrijgezel een spontane leuke man. Hij nodigt je uit om een hapje te gaan eten, maar nog voordat jullie überhaupt een voet in het restaurant hebben gezet, informeert hij vast naar de rekening. Die betalen jullie wel apart, toch? Oké, hoorde je dat nu goed? Aaaargh! En dan nog verbaasd zijn ook dat er geen vervolgdate komt. Hoe zou dat toch komen…

De it’s-all-about-me-guy

Deze man lijkt maar één ding te kunnen en dat is over zichzelf praten. Ergens moet je toegeven dat je het wel fascinerend vindt dat hij vijf minuten aan gespreksstof in één minuut weet te proppen. Maar na tien minuten heb je dat ook wel weer gehad en zou je het leuk vinden als hij ook eens naar jou vraagt. Al is het maar wat je naam eigenlijk is en wat voor werk je doet…


Het lieverdje  

Wanneer je tegenover deze man zit, weet je dat het een lieve man is. Je weet het niet alleen, je mérkt het echt. Hij betaalt de rekening, hij is oprecht geïnteresseerd en wanneer jij hem vraagt naar zijn interesses vertelt hij dat hij vrijwilligerswerk doet in het bejaardentehuis. Wat een lieverdje! Jammer alleen dat je nooit op lieve mannen valt.

De wanhopige knaap

Wanneer je aan deze man vraagt wat hij zoekt in een relatie, heb je daar twee uur en drieëndertig minuten later spijt van. Dan praat hij je de oren nog steeds van je kop, want wat zou hij graag een vriendin willen, maar het lukt ‘m maar niet. En dat terwijl hij zóveel te bieden heeft. Echt een gevalletje 'man zoekt baarmoeder' in plaats van 'man zoekt vrouw'.

Mr. Perfect

Dear God, wat is deze man perfect! Waarom is hij nog single? Hij is gracieus, ziet eruit alsof hij zo van de rode loper is gestapt, heeft een goed gevoel voor humor, is de perfecte combinatie van stoer en lief én hij is goed met kinderen. Waarom loopt deze man nog los? De teleurstellende conclusie: hij weet waarschijnlijk net zo goed als jij dat hij pretty damn perfect is. Hij stelt in ieder geval erg hoge eisen aan jou en alle andere nog in het wild lopende vrouwen.

De 18-jarige

Je weet niet wat er precies aan de hand is met deze volwassen ogende man, maar hij is alles behalve handelingsbekwaam. Tijdens het eten schroomt hij niet om met volle mond te praten, vertelt hij over de nieuwe Playstation 4 die hij heeft weten te bemachtigen met een fikse korting en schept hij op dat hij de highscore van zijn maat heeft overtroffen.   De prinses

Terwijl jullie al wel één hele minuut wachten tot de ober jullie bestelling opneemt, roept hij dramatisch dat hij graag nog vandaag de kaart zou willen zien en als de ober het bestek komt brengen, eist meneer een ander mes omdat er een klein watervlekje op zit.  Wanneer na een vermoeiend diner het dan eindelijk tijd is om naar de rekening te vragen, wappert hij met een creditcard en staat hij erop om de rekening te betalen. Maar wel met het geld van zijn ouders, uiteraard.  

De ware

Hij is charmant, ziet er goed uit en je hebt het gevoel dat je hem al jaren kent. Jij zou maar wat graag een beschuitje met hem willen eten. Alleen is deze man niet zo makkelijk te vinden, waarschijnlijk ben je minstens drie van de bovenstaande types eerst tegengekomen. Maar als je ‘m dan tegenkomt, dan was dat ’t allemaal waard!

Welke type man komt jou (angstvallig) bekend voor?