5 dingen waar je tegenaan loopt als je gaat samenwonen

Relaties door Redactie Ze.nl
 
Ooit komt het er toch van als je lang genoeg samen verliefd bent, de leeftijd en de financiën hebt: samenwonen! Hoe rooskleurig het idee ook is, de realiteit is helaas soms beduidend minder florissant. Hallo stinksokken!
 
Bye bye privacy!
SpongeBob kijken, om 22:00 een zak M&M’s leeg eten, een dikke ruft laten, teennagels knippen, tien minuten in de spiegel staren naar alles wat niet goed is aan je buik, benen, billen… Och, elke vrouw heeft zo haar speciale momentjes en habits zullen we maar zeggen. En nu je samenwoont, moet je óf hem daar getuige van laten zijn, óf dit stiekem óf helemaal níet meer doen. Oplossing: gewoon blijven doen. Je bent wie je bent en daar horen deze habits bij. Doe het wel met mate om te kijken hoe hij reageert in plaats van hem te overvallen. Onthoud wel: wanneer jij die eerste scheet laat is het scheetseizoen geopend hè… 
 
Meurende sportkleding
Als je man een sporter is, heb je bijna dagelijks een hoopje bezwete sportkleding liggen. Deze hoop ligt dan niet in de wasmand, maar ernaast… of in de gang… of in de slaapkamer. Uiteraard gaat dit naar verloop van tijd steeds meer stinken. (Oké, ons vrouwenzweet is ook niet bepaald parfum, maar die penetrante mannentestosterongeur is wel erg heftig ineens). Dit hoopje wordt dan ook niet door meneer zelf in de was gegooid, terwijl er wasmachines zijn die het erg makkelijk maken. De LG -F14U1TBS2 wasmachine bijvoorbeeld: deze machine heeft een speciaal sportprogramma of een TurboWash-programma (slechts 59 minuten, met wel een volledige wasbeurt). Hiermee hoeft dat hoopje niet een hóóp te worden, maar kan het meteen de was in. Een kin- euh… man kan de was doen.
 
 
Knoeien tot we stoeien 
Knoeien met tandpasta in de wasbak, scheerschuim in de douche, vetspatten op het aanrecht: af en toe zijn mannen (oké, en wij soms ook) net kleine kinderen. En nee, jij wilt als vriendin dan niet in Angry Mommy veranderen. Dat mannen liever op de bank eten dan aan tafel, is een herkenbaar feit. Maar helaas brengt dat ook spaghettivlekken en yoghurtvlekken met zich mee; zowel op de bank als op de kleding. Zelf ben je ook niet zo’n schoonmaakqueen zoals je moeder of oma, dus hoe verwijder je kiwi, tomaat of chocolade… ? LG heeft de Laundry-app die je tips geeft voor het correct verwijderen van je vlek en biedt je eventueel de mogelijkheid een aangepast wasprogramma te downloaden en via je smartphone en NFC (Near Field Communication) te installeren op je wasmachine. Dat maakt het knoeien zeker niet minder irritant, maar je krijgt de vlekken in ieder geval uit je wasgoed.
 
Wachten tot je een ons weegt
Hij moet meer, en tot later op stap dan jij. Nee, we hebben het niet over de klassieke thuisblijvende vrouw die nooit uitgaat en braaf op haar man wacht – maar zo voel je je wel als hij rond 7 uur ’s ochtends eens die sleutel in de achterdeur draait. Het gevoel van braaf thuis wachten ontstaat opeens en dat ergert. Voorheen had hij ook z’n ‘mannenavond’, echter ging hij dan lekker thuis slapen en hoefde je hem ook niet te bellen voor 12 uur ‘s middags. Prima. Nu lig je samen in één bed, in één huis. Als je al het geluk hebt dat je ook samen uit kan gaan en veel lol hebt is het meestal opgelost. Toch hoor je dit probleem veel; een man moet altijd nog (!) een keer extra biertjes gaan doen en heeft vooral geen intentie ‘op een christelijke tijd’ thuis te komen. Ga je een avondklok instellen? Nee, jij gunt hem zijn avondje met de mannen. Maar wat als je om 05:00 wakker wordt en hij is er nog niet…? Probeer dan maar in slaap te vallen. Zeer moeilijk punt waar nooit een goed antwoord op is. Tenzij jij een man hebt die goed naar je luistert of niet van stappen houdt… 
 
 
De rode sok bij de witte was
Als je man dan al zo ver is om de wasmachine aan te raken, gaat jouw nieuwe satijnen jurk mee met de handdoeken. Het is dan ook een heel mooi gebaar als hij ook een wasje her en der draait. Echter is hij iets minder gedreven in het scheiden van kleding en aparte wasprogramma’s. Hij ziet namelijk sowieso het verschil niet tussen katoen en polyester, we zijn al blij als hij op kleur sorteert zullen we maar zeggen. Maar dan gooit hij dus jouw prachtige zijden jurkje samen met de handdoeken in de was… Gelukkig heeft de LG -F14U1TBS2 wasmachine een standaardinstelling van 40 graden bij elk wasprogramma, waardoor de schade beperkt kan blijven.
 
Wil je zelf ook beschikken over deze LG wasmachine, bekijk dan hier de aanbieders. 
 
Dit is een gesponsord artikel.