Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Bye Sabine, hello Rosanne

Als er één uitdrukking absoluut telt bij Ze.nl, dan is het wel time flies when you’re having fun. Vijf maanden geleden kwam Sabine op de redactie en nu is het voor haar alweer tijd om het stokje over te dragen aan… Rosanne. 

Bye Sabine
Helaas ga ik de redactie na een ongelooflijk leuke tijd van 5 maanden weer verlaten en ik heb een paar dingen te zeggen: ik wil niet weg, ik wil niet weg en… ik wil niet weg! Maar om wat variatie te brengen in mijn ik-wil-niet-weg-klaagzang, zal ik even toelichten waarom ik het hier zo geweldig heb gehad! 
 
Naast dat ik mocht tikken over de meest uiteenlopende vrouwenonderwerpen, heb ik ook heel wat mensen aan de tand mogen voelen over hun beroep of iets heftigs dat ze hebben meegemaakt. Interviews die me altijd bij zullen blijven? Dat was die met Aukje de gevangenisbewaarder, Patrick met een luierfetisj en Mary de Eskimo uit Alaska. En mijn artikel dat viral ging over de sekspraktijken die mannen vooral niet meer moeten uitvreten tussen de lakens, zal ik ook niet vergeten. 

 
Mijn letterlijk en figuurlijke hoogtepunt was uiteraard de stripper. Nee hoor, grapje. De momenten waar ik het meest van heb genoten waren toch de kleine momenten op de redactie. Ik ga Karin missen en haar geweldige verhalen over haar dwergpapegaai Huib, ik ga Fleur missen die om de haverklap bedelde om een 'hoofdmassasie' en ik ga Marleen en haar hilarische Engelse uitspraken ook missen. Wat ik natuurlijk ook ga missen is de gezelligheid die de geweldige toppers met zich meebrengen. 
 
Maar wat ik natuurlijk ook never nooit ga vergeten is our moment of fame bij RTL Late Night met onze redactiehunk Manuel Broekman. Met onze Manuelfie haalden we het niet alleen bij het programma van Humberto Tan, maar onze gezichten waren ook te spotten bij Grazia en het AD
 
Ik ben er eigenlijk nog helemaal niet aan toe om de leukste redactie van Nederland te verlaten, maar helaas roept school. Ik ga het komende halfjaar hard aan te bak om af te studeren, maar dat betekent uiteraard niet dat ik zo af en toe geen bezoekje meer zal brengen aan de redactie. Zoals Kimberly, de stagiaire voor mij al zei: afscheid nemen van Ze, dat bestaat niet! 
 
Liefs,
Sabine
 

Hello Rosanne! 
Hee, hoi, hallo! Ik ben de nieuwe stagiaire van Ze.nl. Ik was door het dolle heen toen ik hoorde wáár ik mocht stagelopen. Ik heb onwijs veel zin om voor de leZeressen en de redactie te schrijven, want schrijven, dat is toch echt wel mijn passie.
 
Ik zal even wat meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Rosanne, maar iedereen noemt me Roos. Ik ben 22 jaar en bezig met de laatste loodjes van mijn opleiding journalistiek in Utrecht. Die loodjes zullen misschien wel zwaar zijn, maar vast ook erg leuk aangezien ik mag tikken voor het leukste vrouwenmagazine van Nederland!
 
Verder ben ik een computernerd en boekenwurm. Ik lees alles wat los en vast zit, zolang er maar een goed verhaal in zit. En wat computers betreft, tja daar rommel ik maar gewoon wat mee totdat iets werkt. Of juist niet meer… 
Ohja, ik ben ook dol op dieren, zo heb ik een poes die Tommy heet (ja, het is een meisje) en een hond. Die laatste heet Luna en is behoorlijk onhandig. Het blijkt maar weer dat honden op hun baasjes lijken, want op mijn eerste stagedag kreeg ik het voor elkaar om in plaats van op de redactie, op Schiphol te stranden. Gelukkig kunnen ze er hier hard om lachen. 
 
Met de fun zit het wel goed dus. Nu hoop ik dat ik de komende maanden mooie, spannende en goede verhalen voor jullie kan schrijven! 
 
Liefs en knuffels,
Rosanne