?De wasmachine? en ?het opeetsyndroom? grootste zoenafknappers

Lifestyle door Marleen_S

 
Na een goede eerste indruk is dé zoen toch wel het belangrijkste om als man ons vrouwen te verleiden. Vrouwen knappen namelijk massaal af op een verkeerde zoentechniek bij mannen. De grootste zoenafknapper? De tollende wasmachine!
 
Dat is gebleken uit ons eigen grote Ze.nl-zoenonderzoek! Een tijdje terug riepen we jullie op om mee te doen aan ons onderzoek en de reacties stroomden binnen. Onze dank is groot voor iedereen die heeft meegedaan! Want dankzij jullie zijn we alles te weten gekomen over wat jullie tijdens het zoenen nou écht lekker (of juist niet) vinden.


Grootste zoenafknappers

Onder ruim 1500 vrouwen van rond de 25 jaar heeft Ze.nl gevraagd naar de ergste zoenafknappers én de lekkerste zoenvoorkeuren. Het tot aan vervelens toe op hoog tempo ronddraaien met de tong (oftewel 'de wasmachine') is met 31% het ergste waar een man je onaangenaam mee kan verrassen tijdens een potje tongworstelen. 

Naast de wasmachine gooit ook het zogeheten ?opeetsyndroom? geen hoge ogen; bijna een kwart (23%) van de vrouwen geeft aan dit de allerergste zoenfout te vinden die mannen kunnen maken. Het opeetsyndroom betekent dat men de mond zó wijd opendoet tijdens het kussen, dat je het gevoel krijgt -­ juistem -­ ?opgegeten? te worden. Waar we nog meer massaal voor wegrennen als het op zoenen aankomt? Te veel speeksel, botsende tanden en te veel tong.

Zoenvoorkeuren
Qua zoenvoorkeuren is het duidelijk dat vrouwen niet voor ruw en hard gaan (1%): liefst een mengelmoesje van ruw en zacht (62%) en 37% van de vrouwen kiest voor zacht en teder. Echter, de tong hoort er voor de meeste vrouwen wél bij: bijna driekwart (72%) geeft de voorkeur aan zoenen met tong, 28% vindt zoenen zonder tong lekkerder.
 

De zoenafknapper top 5

Kissable BN?ers

Onze lover kan de beste zoener van het land zijn, toch dromen we er stiekem weleens van hoe het zou zijn om met een BN?er speeksel uit te wisselen. RTL 5-presentator Jan Kooijman is met 11% van de stemmen veruit het populairst. Dennis Storm (5%) heeft de eer om de tweede plek in te nemen. Valerio Zeno en Manuel Broekman delen de derde plek als het gaat om meest kissable BN?er, met allebei 3% van de stemmen.
 
Losbandig
Op de middelbare school schepten we altijd op over hoeveel jongens we al gekust hadden. Je wilde toch een beetje ervaren overkomen. Toch zijn we iets braver dan we onze vriendinnetjes vroeger lieten geloven. Van alle geënquêteerden gaf 28% aan met slechts 5 personen of minder te hebben gezoend in haar leven.

De dames tussen de 26 en 30 jaar zijn het meest losbandig: van deze vrouwen heeft 44% tussen de 11 en 25 personen gezoend in haar leven. Ook geeft bijna eenderde (32%) aan weleens met een vrouw gezoend te hebben. 

Wat is jouw grootste zoenafknapper allertijden? Heb jij nog voorkeuren als het gaat om zoenen?