5 tekenen dat jij je comfy voelt bij je vriend

Relaties door Kimberly
Geen scheten laten om vervolgens met buikpijn samen op de bank te zitten? Ons niet gezien. Wij voelen ons uiterst comfortabel bij onze lovers. Maar, hoe zit dat bij jou? Vijf tekenen dat jij je comfy voelt bij jouw vriend. 
 
Zit jullie relatie nog in een pril stadium, dan probeer je de beste versie van jezelf te zijn. Je weet wel, de casual, altijd leuk geklede, gladgeschoren, niet okselkrabbende en nooit schetenlatende versie van jezelf. Nu, na huppeldepup jaar en een aantal vergeten maanden, zit dat wel anders. 
 
1. Le vajayjay 
Vroeger was jouw vajayjay als het ware een cadeautje: altijd verpakt in een sexy slip, en steevast stoppelvrij en fris. Tegenwoordig ben je er niet meer zo scherp op of alles down under nog fris riekt. Om dan nog maar te zwijgen over die verdwaalde lokken die al tig jaar geen scheermes hebben gezien. Natuurlijk: sommige vrouwen scheren hun haargroeizones voor zichzelf. Voor de hygiëne en vrouwelijkheid enzo. Maar geloof ons, de winter kan rare dingen met je doen. Benen scheren? Een orang-oetan is er niks bij. Tja, dan moet die man wel héél leuk zijn wil hij snoeibeurtwaardig zijn. 

 
2. Scheten
Lieve mannen. Dachten jullie nou écht dat wij zo nodig onze lippen moesten stiften nadat we die spaghetti carbonara achter de kiezen hadden? Dus niet. Wij namen de benen naar het dichtstbijzijnde toilet om daar de opgehoopte darmgassen de vrije loop te laten gaan. En nee, geen luchtverfrisser die deze organische geuren kan bestrijden. En ja, ze zijn zo mannelijk als het maar zijn kan. Wellicht was het jullie al opgevallen, maar wij vrouwen laten de eerste paar maanden nul komma nul scheten in jullie bijzijn. Doen we niet aan, punt uit. Tegenwoordig worden onze scheten uitgebreid geanalyseerd. “Lieverd, ruik eens”, vraag je terwijl je met het bedsprei wappert “volgens mij waren die bonen toch écht over de datum.” Dat de kamer die ooit bekend stond om ‘the magic die er happende’ nu ‘De Stal’ wordt genoemd, was dan ook niet te voorkomen. 
 
3. Een eigen taaltje 
Over elk woord dat je zei dacht je na. Tenminste, in het begin van jullie relatie. En dan niet één keer, nee, wel drie! Want Lórd, je zou maar iets stoms zeggen. Dat je over jouw overleden hond begon, terwijl jouw schoonfamilie het over de urn van hun overleden grootmoeder had, overkomt jou nóóit meer. Men, hoe kon je zoiets stoms zeggen? Tegenwoordig maakt het je niet zo veel meer uit wat je zegt. Vooral nu jullie een eigen taaltje hebben. Want ja, dat hebben jullie. Eentje waarin jullie zonder klinkers praten. “Hst mt j? H ws wrk?” Of eentje waarbij jullie wel met klinkers praten, maar deze omdraaien. De ‘a’ in plaats van de ‘ie’ en de ‘u’ in plaats van de ‘e’. Of jullie praten met een accent. Lekkàh Rotterdams, met een zachte g of in Jip en Janneke-taal. Yup, duidelijk een teken dat je je comfy voelt bij je man. 

 
4. Schransen 
Weet je nog? Dat je heel bescheiden een salade bestelde terwijl je het liefst jouw tanden in een vette hamburger zette? Of dat je 1/8ste Milka afbrak in plaats van die hele reep naar binnen te werken? Helaas voor jouw vriend, maar dát is nu verleden tijd. Vandaag de dag loop je, als een Homo sapien opzoek naar zijn prooi, non-stop rond in je pluizige onesie opzoek naar iets eetbaars. Maakt niet uit wat, als het maar eetbaar is. Bovendien is alles te combineren. Ei met appelstroop? Kom maar door! Een kingsize Snickers met mayo? Ook prima te doen. Jouw vriend staat er niet meer van te kijken. 
 
5. Jouw smoezelige kant 
Vroeger deed je er alles aan om jouw smoezelige kant te verbloemen. Zo had je een geheim badkamerkastje om dingen als vaginale-schimmelcrème en diarreeremmers in te verstoppen. Of kroop je om zes uur ’s ochtends het bed uit om met Listerine te spoelen, je mascarasporen te wissen en een scheermes over je foef te halen om vervolgens in het kader van ‘woke-up-like-this’ weer tegen hem aan te kruipen. Vandaag de dag zal hij deze kant gewoon moeten accepteren. Want ja, je hebt een ochtendadem waar je U tegen zegt. Ja, je hebt dikke wallen. En ja, je hebt schaamhaar. We don’t care. Soms dan. 
 
En, voel jij je comfortabel bij jouw vriend?