Malou: ?Ik ben de tel kwijt met hoeveel mannen ik naar bed ben geweest?

Intiem door Karin
 
De een ziet seks al iets heel speciaals en wacht er misschien zelfs wel mee tot het huwelijk, terwijl de ander er een stuk makkelijker mee omgaat. Zo ook Malou: “Ik weet het niet precies, maar ik denk dat ik rond de 35 bedpartners heb gehad.”
 
Malou (28) geniet van alle geneugten van het leven en ook haar liefdesleven staat nooit stil. Iedereen gaat anders met seks om, en de manier van Malou zorgt soms voor veel verbaasde of (helaas) zelfs afkeurende blikken. Met hoeveel mannen heeft ze nu daadwerkelijk het bed gedeeld? Malou: “Ik denk ergens tussen de 28 en de 35, maar eerlijk gezegd ben ik de tel compleet kwijt. Ik weet er 26 sowieso van naam en gezicht, maar hoogstwaarschijnlijk ben ik er een paar vergeten die ergens ver achterin m’n geheugen zijn verdrongen van de keren dat ik dronken was.” 
 
“Ik heb vier langdurige relaties gehad. Een relatie van vijf jaar, een relatie van een halfjaar en m’n laatste relatie duurde tweeënhalf jaar. Of ik op al deze mannen echt verliefd ben geweest, vind ik moeilijk te zeggen. Op mijn eerste liefde, waarmee ik m’n langste relatie heb gehad, was ik in het begin sowieso wel verliefd. Mijn tweede relatie was denk ik vooral gebaseerd op spanning, omdat het een collega was. Van mijn laatste vriend heb ik wel echt gehouden, maar of ik verliefd was, weet ik niet. Onlangs heb ik nog een korte fling gehad en toen heb ik voor het eerst sinds tijden weer echt vlinders gevoeld. Ik kon er helemaal niet van slapen, haha!” 
 
 
Aan de haak slaan
Waar Malou al deze mannen opduikelt? “Van feestjes en uitgaan. Maar ook van Tinder, van sporten, opleidingen, vrienden van vrienden en tijdens mijn reizen over de hele wereld.” Het versieren is voor haar geen probleem. “Meestal heb ik op een gegeven moment oogcontact. Vaak heb ik (en heeft hij) wat drankjes (te veel) op. Meestal leer ik iemand op een feestje kennen of gezellig in de kroeg. Voor je het weet sta je te zoenen en daarna ga ik met hem of hij met mij mee naar huis. In de kroeg is het vaak zo dat ik rond sta te kijken en een ‘slachtoffer’ van de avond uitkies. Het is meer dat ik denk: jou vind ik leuk en wil ik wel aan de haak slaan. Het is niet zo dat ik per se de bijbedoeling heb om met ‘m naar bed te gaan, maar als het ervan komt en we zoenen en ik heb zin in meer, dan gebeurt dat regelmatig.” 
 
“Wat seks voor mij betekent, ligt eraan met wie het is”, legt de spontane brunette uit. “Als ik verliefd ben op iemand en van diegene hou, dan heb je seks voor de liefde, warmte, is het heel fijn met elkaar en ben ik echt ‘de liefde aan het bedrijven’. Als het gewoon is dat ik dronken en geil ben, is het puur voor de seks en voor mezelf. Ik vind het spannend als je iemand niet kent en dan daarmee naar bed gaat. Ik krijg er een soort kick van; de spanning is het leukst. Maar veel van mijn bedpartners zijn geen one night stands; met de meesten heb ik vaker seks gehad. Het zijn vooral scharrels; ook op reis.” 
 
Hilarische sekssituaties
“Mijn allerleukste avontuurtje was toen ik op reis was aan de andere kant van de wereld en ik en mijn vakantiescharrel seks hadden in het hostel onder de douche. Toen we naar binnen gingen, stond er niemand voor de douche, maar toen we eruit kwamen, stond er een hele rij te wachten. Niemand wilde meer douchen toen we samen naar buiten wandelden, hahaha! Ook had ik een keer seks bij mij thuis met een scharrel. Maar ik had destijds een heel speelse kitten. Toen we bezig waren in de woonkamer, zag mijn kitten twee hangende speeltjes heen en weer bewegen (lees: zijn ballen) en stormde daar dus direct op af om ermee te spelen, haha! Volgens mij was het nogal pijnlijk…” 
 
 
Commentaar & schaamte
Of Malou weleens commentaar krijgt op het feit dat ze zo veel bedpartners heeft gehad en dat ze de tel zelfs kwijt is, antwoordt ze: “Nou, ik vertel er altijd best wel openlijk over aan mijn vriendinnen, dus meestal komen ze naar mij toe voor leuke verhalen en juicy details. Ze vinden het juist leuk om mijn verhalen te horen. Niemand veroordeelt me daarin, omdat ze me kennen. De rest van m’n kennissenkring en collega’s weten het niet. M’n familie ook niet, maar ik denk dat mijn vader het alleen maar grappig zou vinden. Hij weet dat ik me wel red.” En de (ex-)vriendjes van Malou dan? “Mijn laatste ex was net zo erg als ik, dus die kon daar niet over oordelen. Al kreeg ik het dan later met ruzie wel naar m’n hoofd geslingerd. Het grappige is dat ik bij m’n eerste vriendje zelfs dacht dat ik aseksueel was omdat ik nooit zin had; ik vond seks toen nog helemaal niet fijn. Later ging het dak eraf!”
 
Of Malou zich weleens schaamt voor haar wilde seksleven? “Nee, helemaal niet. Als ik nu namelijk met een jongen in bed beland, heb ik meer ervaring, waardoor ik nu precies weet wat ik wel en niet lekker vind en dat ook durf zeggen. Én ik weet wat hij lekker vindt, natuurlijk.” Maar doet ze het dan wel veilig? “Euhm… ligt eraan. Soms wel, soms niet, vaker niet dan wel. Ik heb al wel drie keer een soa-test gedaan. Op een gegeven moment deed ik elke keer een test als ik onveilige seks had gehad. Maar de mevrouw van de soa-testen kon dat niet zo waarderen, haha! Nu ben ik wat rustiger.” 
 
 
Bang om gekwetst te worden
Waar die behoefte van Malou vandaan komt, weet ze wel ongeveer. “Ik denk dat ik niet alleen wil zijn. Daarnaast is het natuurlijk goed voor je ego, maar het is ook voor de spanning en het avontuur; ik ben wel een beetje een adrenalinejunkie. Dit is voor mij een manier om te thrillseeken.” Bovendien heeft Malou moeite om zich te binden en over te geven aan iemand. Daarom is ze ook zelden verliefd. “Ik ben bang om gekwetst te worden als ik echt voor iemand ga. Niet dat dit ooit is gebeurd met een man; daarvoor is niemand te dichtbij gekomen. Maar ik ben wel ooit heel erg gekwetst door een ander persoon in mijn verleden. Ik wil me nooit meer zo voelen als toen.”
 
En vrouwen die in hun hele leven maar met één persoon de lakens hebben gedeeld? “Nou, ten eerste vind ik dat heel knap. Ik denk dat het voor iedereen weleens goed is om te weten hoe het is om met een ander seks te hebben, zodat je goed weet wat jijzelf lekker en prettig vindt. Ik denk dat het qua ervaring goed kan zijn. Maar ik heb respect voor mensen die hun hele leven bij een persoon zijn en monogaam blijven. Ieder z’n ding.”
 
“Ik doe nu wel wat rustiger aan qua mannen en seks. Maar ik heb er echt geen spijt van dat ik op deze manier heb geleefd. Het heeft mij erg veel plezier gegeven; wat andere mensen er ook van vinden.”

Lees ook onze andere real life-verhalen.
 
Wil je ook je verhaal aan (de leZeressen van) Ze.nl vertellen? Stuur dan een mailtje naar karin@ze.nl o.v.v. real life verhaal.