WIN: Een Moederdag-verwenpakket van Sabon

Lichaam door Redactie Ze.nl
Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding: koopkoorts! Zeepjes, geurtjes, lotions; ze behoren allemaal in het rijtje. En guess what? Speciaal voor Moederdag zet Sabon een lekker verwenpakket op haar schappen. 
 
Natuurlijk, we verwennen onze moeders weleens. Met Moederdag doen we dat alleen graag nog eens extra. De vraag is alleen: hóe?! Daar waar jij vorig jaar een doos bonbons kocht, is het wellicht nu tijd voor een verwenpakket van Sabon.


In de watten leggen
Het verwenpakket, de zogenaamde Beautiful Mom Gift Set, is gemaakt om jouw moeder eens lekker in de watten te leggen en bestaat onder andere uit de populaire Sabon Body Scrub (voor een summerproof huidje) en de verfrissende Body Lotion Mist. Extra pluspunt: bij het pakket ontvang je een voucher voor een schoonheidsbehandeling ter waarde van €40. Zo kan jouw moeder rustig kennismaken met de uitgebreide gezichtsverzorgingslijn Ocean Secrets. De behandeling wordt verzorgd door een professionele schoonheidsspecialiste en heeft dus alles in petto voor een ultiem verwenmomentje. 
 
Lekker én betaalbaar
Normaal gesproken tikt het pakket de €90 aan; €91,85 om precies te zijn, maar jij kunt ‘m speciaal voor Moederdag al voor een betaalbare €39 krijgen. Dus, nog even op een rijtje:
 
Inhoud van het pakket: 
  • Body Scrub Large Lavender Apple; 
  • Body Lotion Mist Lavender Apple +; 
  • Spoon Wood for Body Scrub; 
  • Geschenkverpakking;
  • Cadeaubon gezichtsbehandeling t.w.v. €40. 

Het Beautiful Mom Gift Set niet helemaal jouw moeders ding? Kijk dan voor meer verwenpakketten op Sabon.nl. Kun je écht niet kiezen? Geef dan een Sabon Gift Card en laat je moeder zelf iets lekkers uitkiezen. Speciaal voor Moederdag krijg jij namelijk een luxe miniatuur ter waarde van € 7,95 cadeau inclusief luxe geschenkverpakking!

 
Winnen 
De liefste mama? Dat is die van jou natuurlijk. Sabon gaat de uitdaging aan en gaat op zoek naar de allerliefste mama van het jaar. Wil jij jouw moeder opgeven en óók nog eens kans maken op een weekendje naar Scheveningen, inclusief twee schoonheidsbehandelingen in de Sabon Beauty Salon? Vertel dan in maximaal 50 woorden waarom jouw moeder de liefste is. Er worden onder de inzendingen ook drie pakketten voor twee personen verloot (voor jou en je moeder), geef je dus snel op!