Seks & relaties / Relaties
Relaties

Zoete wraak: vrouw verzuipt Apple-collectie van vreemdganger

 
"Als mijn vent vreemdgaat, kan hij meteen oprotten", is een veelgehoorde uitspraak onder vrouwen. Maar een Japanse dame liet het daar niet bij zitten. Zij besloot om gewoon even manliefs Apple-collectie te verzuipen in de badkuip.

 
Bij een vreemdgaande man wordt vaak een vrouw gedacht die op wraak uit is. Dat beeld bleek weer eens compleet terecht te zijn. Een Japanse had namelijk haar liefje betrapt op buiten de pot pissen en besloot hem te pakken waar het echt pijn doet. En zo kregen onder meer zijn Apple-tv, -tablet, -iPhone en MacBook een heerlijke wasbeurt. Waarde? Toch wel gauw duizenden euro’s. Echte wraak serveer je als hij nog, ehm, koud is in dit geval.Crash 
Maar ja, uit wraak technologie onder water zetten is natuurlijk niet genoeg, dus maakte de nog onbekende vrouw een mooie fotoserie van haar werk en stuurde het door naar haar voormalige soulmate. Iedereen die weleens een flesje water over zijn telefoon heeft laten vallen, weet dat een drupje al genoeg kan zijn om de boel te laten crashen. We verwachten daarom ook niet dat meneer de Japanner ooit nog gebruik zal maken van zijn oude apparatuur. Dekt de verzekering ook bedrogen vrouwen?
 
Wij vrezen in ieder geval dat alle rijst in Japan niet genoeg is om het water in de apparatuur eruit te krijgen. De ‘gedupeerde’ man had echter niet veel berouw van zijn daad en gooide de foto’s op Twitter. Vanaf daar ging het viraal. We zien duidelijk twee kampen in de reacties: de Apple-fanbase, die vooral veel medelijden voelt, en het vrouwelijk halfrond. Een greep uit de reacties:Anderen vinden dat de man allang blij mag zijn dat het ‘maar ‘ zijn Apple-collectie was en niet zijn pielemuis die werd opgestuurd in een envelopje naar zijn minnares!
 
Zou jij wraak nemen en hoe?