Achter de schermen bij Ze: overladen met cadeautjes en een bitterzoet afscheid

Werk & studie door Rosanne

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

De eerste paar dagen begonnen nogal droef op de Ze-redactie. We zijn nu immers hoofdredactrice-loos en missen onZe Karin supererg. Gelukkig kregen we er meteen twee redactrices bij! Kimberly en Vera zijn oudstagiaires en komen nu als nieuwe redactrices het fort bemannen! YES! Hoewel de persen even wat minder hard draaien op het moment doen we allemaal 300% ons best om de leukste artikelen voor jullie te blijven schrijven.
 
Afscheid nemen bestaat niet, je gaat wel weg maar verlaat ons niet. Karin pakte haar spulletjes en gaat aan de slag bij een online marketingbureau in Maarssen. Ze was toe aan een nieuwe uitdaging na zolang voor Ze.nl te hebben gewerkt. Hoewel wij dat echt wel snappen, missen we haar toch. 


Maar waar een deur sluit gaat er een raam open. Zo kwamen er twee nieuwe redactrices ons team versterken. Het zijn oude bekenden en net als onkruid, vergaan ze niet. Het zijn oudstagiaires Kimberly en Vera! Jeeeeej, supergezellig dat zij nu op de redactie zijn. Ze staan in ieder geval te springen om gave artikelen voor jullie te schrijven. Binnenkort worden ze officieel voorgesteld op Ze.nl. Dus het hoe en wat houden we nog geheim. 

 

Op een blauwe maandag werden we verrast door een ontzettend leuk pakket van DubbelFriss. Rosanne ging al gelijk met de speeltjes aan de haal. Zo zat er een klaparmband bij waar ze niet vanaf kon blijven, met krassen op haar polsen tot gevolg. Zo erg zelf dat Vera hem voor de veiligheid maar even afpakte. Gelukkig was de DubbelFriss zelf wel een stuk veiliger, aangezien deze nieuwe variant vrij is van toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen. Nomnomnom. 


Het is lente en dat betekent maar één ding: de sandaaltjes en zonnebrillen mogen weer uit de kast! Marleen kon niet echt geen minuut langer meer wachten.


Maar de lente betekent ook dat de zomer vlakbij is en dat betekent
weer: de bikinilijn scheren. Altijd weer een hels, gezellig karwei.Fleurs mama werd deze moederdag verrast met een prachtige Pandora-armband. Ze was er heel erg blij mee en daarom werd er gelijk getoost! Bij een mooi cadeau komt natuurlijk ook goede wijn kijken. 


De vrijdagmiddagborrel werd bij het Ze-team errug goed gevierd. Het Happas team kwam langs, je weet wel, van wie we pas nog groenten hadden gekregen. Deze keer alleen geen groente, maar vegetarische bitterballen. En lekker dat ze zijn! Het zal je dan ook niet verbazen dat ze zo opwaren. Hmmm... van Mora.


Vera was op uitnodiging van Becel naar Nieuwolda (Groningen!!!) vertrokken. Daar heeft ze margarine mogen maken en een heerlijke lunch gehad. 


Op de foto kun je al goed zien wie ons nieuwe zonnetje in huis is. Rosanne en Fleur daarentegen waren iets minder blij dat elke ochtend de zon recht in hun gezicht schijnt. Gelukkig hebben we nog een petje liggen die van hoofden wisselt, samen met de stand van de zon. 


Wauw! We hebben supermooie make-up gehad van Mua. Het eerste pakketje was door de postbode niet zo lief behandeld en gescrasht. Die awesome mensen van Mua stuurde ons gewoon een nieuw exemplaar toe. Hoe lief? Komt goed uit aangezien nudekleuren helemaal hot zijn deze zomer. Wij zijn blij!


Kim heeft heerlijk in het Vondelpark genoten van het mooie weer. Hapjes, drankjes en een mooi kleedje, de Kimster had aan alles gedacht. Nou ja, behalve aan zonnebrand dan. En ja hoor: ze kwam terug als een rode kreeft! Maareh, het was wel erg leuk. 


Yummy. Fleur en Rosanne mochten in hun handjes knijpen. Magnum kwam namelijk langs om hun nieuwe smaken te presenteren. Ze hadden zwarte en roze ijsjes. Welke Magnum past het best bij jouw stemming? Speels Magnum Pink Raspberry of stijlvol Magnum Black Espresso? Zowel Fleur als Roos gingen voor zwart. Stijlvol toch?


Zo heeft Marleen haar ontbijt graag. Een soort taartje in een glas.
Kwark, fruit en speltmuesli. Yummy in de tummy!Fleur en Kimberly waren crea met pindakaas. Ze hebben een tik met pindakaas. Fleur graaft er altijd zo diep mogelijk in en Kim wil dat ze met een mesje met geleidelijke golven door die pot gaat.


Dankzij Listerine Advanced White kon Rosanne zich eventjes een superheld voelen. Het nieuwe mondwater zorgt ervoor dat je tanden witter worden. Dat gaan we maar eens uitproberen!


Waar maak je de Ze-redactie het allerblijste mee? Juist ja, eten, make-up en drinken! Daarom zijn we ook reuze blij dat Alpro haar nieuwe milde sojadrink heeft opgestuurd. Het is lekker om te drinken maar ook om te verwerken in bijvoorbeeld koffie of als melkvervanger in een ovenschotel. De drank is 100% plantaardig en een bron van eitwitten. Worden we blij van.

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.