Het dagboek van Ze: Traktaties

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

 
Tja, van al die goede voornemens om gezond de lente in te gaan, kwam afgelopen twee weken nog niet echt veel terecht. De ene na de andere lekkernij kwam binnen op de redactie. En aangezien de zon zich nog niet van haar beste kant heeft laten zien, genoot Ze.nl maar van de andere geneugden des levens.


Hoofdredactrice Esmée van Fashionscene was jarig! En dat vierde ze met taart, taart en nog veel meer taart. En Esmée schrijft sinds kort ook voor Ze.nl! Lees hier haar eerste artikel dat gisteren online is gegaan. De witte cheesecake maakte overigens Claartje van Vrouwen.nl helemaal zelf.


Ook ons zusje Girlscene had wat te vieren. De agenda voor het volgende schooljaar is helemaal klaar voor gebruik. En daar werd op gedro-  eh... gegeten. Namelijk deze lekkere roze cakepops.


Nog meer geweldig nieuws: Girlscene heeft de 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand gehaald, wow! Wat zijn we trots!

En om al dat gesnoep een beetje te compenseren, ging Karin aan de slag in haar keukentje - en dat is te zien *ahum*... Met haar gloednieuwe blender maakte ze een lekkere spinazie-, mango- en bananensmoothie. En dit was het schrikbarende resultaat.


Marleen ging samen met alle andere stagiaires van EEN Media lekker uit eten. Om tot slot nog heerlijke cocktails te drinken in café Cuba in Amsterdam. Gezellig!


Dit spannende boek kregen we cadeau. Een thriller van Els Ruiterse over een rechercheur die een raadselachtig sterfgeval moet oplossen, nadat er menselijke resten in een tuin zijn gevonden.


En plots stond daar een alleraardigste (oké, lees: superknappe) jongeman van Bloemenbureau Holland op de stoep. Mét een bosje bloemen in zijn handen! Om ons alvast een zomers gevoel te geven, kregen we deze gerbera's cadeau. Want het is zomertijd: gerberatijd!Ook dit keer stond Ze.nl weer in De Studenten Kortingskrant. Met maar liefst twee artikelen: 'Het leed dat backpacken heet' en 'De 5 piemelsoorten'. Deze editie van de gratis kortingskrant werd vorige week verspreid in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Rotterdam.Wat werden we vrolijk van deze knallende nagellak van Max Factor! De nieuwe lijn Glossfinity is een chique collectie glossy nagellak die wel zeven dagen lang blijft zitten. Dat moesten Karin en Marleen even testen. En met negentien verschillende kleuren, zit de perfecte er voor jou vast tussen.Karin ging samen met collega Claartje naar de Beautybeurs in Utrecht. Hier werden de niewste innovaties op het gebied van beauty tentoongesteld. Superinteressant!


Oeh, wat  een verwennerij! Op Eerste Paasdag schoof Marleen gezellig bij haar familie aan voor een uitgebreide paasbrunch. Scrumbled eggs, gebakken aardappeltjes en allerlei lekkernijen stonden op de overvolle tafel. Eet smakelijk!


Ecco verraste ons met deze super yummy koekjes. In de vorm van hippe schoentjes en een tas! We like!

Rokjesdag is in zicht en nog heel even en we kunnen in de zon zitten. Hopelijk is dan ook ons statische haar verleden tijd. Dat moet wel lukken met de nieuwe Wellaflex Fine Mist Hairsprays. De druppels zijn maar liefst 30% kleiner waardoor de spray gemakkelijk doordringt in het haar. En je haar blijft zitten zoals het moet. Wij gaan 'm proberen!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.