Het dagboek van Ze: Glitter & glamour

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

De regen viel met bakken uit de hemel, maar gelukkig hadden wij een aantal hele leuke evenementen op de planning waar we konden schuilen. Zoals de Meest Sexy man van Nederland verkiezing en de Toppers in Concert 2013! It?s a tough job, but somebody has to do it! Naast mooie BN?ers en knappe modellen werden we ook op de redactie lekker gemaakt met allerlei leuke pakketjes...



Om maar met het lekkerste te beginnen: Karin en Marleen waren aanwezig bij De Meest Sexy Man van Nederland verkiezing. De avond werd afgetrapt met een modeshow van het lingeriemerk Muchachomalo. Daarna werd de top drie bekend gemaakt. Karin stond 100% achter Jim Bakkum, maar Louis Talpe was - ondanks het feit dat hij een Belg is - de grote winnaar die avond. 




Boven: Even op de foto met een biggie smile.
Links: Marleen had last van bibberende handjes met al die BN'ers om d'r heen. Scherven brengen geluk zullen we maar zeggen!
Rechts: Marijke Helwegen werd ook gespot.


Marleen ging samen met de stagiaires van Girlscene, Fashionscene en Vrouwen.nl tijdens hun tweede stagiairedate sushi eten. Daarna doken ze het nachtleven van Amsterdam in!


Ook al is het weer er nog niet klaar voor, wij kunnen niet wachten om met ons summerproof - ahum - lichaam de zon te aanbidden. Om goed glad voor de dag te komen, heeft Babyliss nu de Heated Wax Roll-On: een zelfwarmende harsroller die je binnen vijftien minuten kunt gebruiken zonder te druipen. Harsen was nog nooit zo makkelijk!


Ook kregen we deze heerlijke producten van Nivea toegestuurd. Kunnen onze haartjes er weer even tegenaan!




Wij van Ze.nl en Claartje van Vrouwen.nl hebben ontzettend veel zin in de zomer. Maar ja, dat weer hè? Om alvast in zomerse sferen te komen, kregen we van Miss Etam deze super leuke jumpsuits toegestuurd. Een handig mode-item dat je eindeloos kunt combineren (wij trokken hem gewoon over onze kleren aan!). We are some very happy women! Kopen? Je kunt 'm hier bestellen.


No more excuses! Marleen heeft ein-de-lijk haar fiets in Amsterdam en dus heeft ze plechtig beloofd elke dag een uur op en neer te fietsen naar kantoor. To be continued...


Wehkamp werkt sinds kort samen met Koninklijk Siebel Juweliers. Binnenkort kun je dus ook gewoon online de mooiste sieraden bestellen. Om dit te vieren kun je op de Facebookpagina van Wehkamp een 1 karaats diamant winnen!


Kijk, we kunnen onszelf natuurlijk wel altijd verwennen met lekkere producten, ook onze lovers mogen best eens meegenieten. Andrélon heeft een nieuwe stylinglijn voor mannen: For Men Styling. Omdat mannen steeds veeleisender worden als het gaat om hun haar, zijn er nu verschillende soorten stylingproducten zoals de Restyle Gum en Matt Clay. 



Marleen was door Mooi PR uitgenodigd om op het hoofdkantoor de nieuwe producten van Sensai te bewonderen. Wat een luxe! De nieuwe producten van Sensai zijn er voor elke vrouw waarvan de huid al dusdanig beschadigd is door UV-straling dat het wel een verjongingskuur kan gebruiken. Met The Ultimate lijn lukt dat zeker. Hierin zit het speciale Sakura extract verwerkt dat je huid lift en rimpels vervaagt. De nieuwe crèmes zijn vanaf augustus en oktober te koop bij de betere parfumeriewinkels. 


Ook bereikten we onze 9000e Facebook-like deze week, whoei! Like jij ons nog niet op Facebook? Schandalig! We plaatsen de leukste artikelen erop, delen grappige foto's en plaatsen foto's van achter de schermen. Like ons hier.


Vrijdagmiddag betekent hier op kantoor schransen voor het leven. Met het excuus dat het bijna weekend is, stoppen we ons vol met allemaal lekkers. Albert Heijn verastte ons met een heerlijk kaaspakketje waarmee je het perfecte kaasplankje samenstelt. Zoals de 'Twijfelaar' (gemaakt van koe-, geiten- en schapenmelk), Roquefort (een pittige blauwe kaas) en Morbier (een lekkere milde kaas met een zoutlaagje eromheen). 


En we sluiten ons dagboek af met een knaller: de Toppers in Concert 2013! Wij waren erbij en hebben genoten van een topavond. Vooral van het optreden van de Vengaboys en al het glitterend publiek om ons heen! Voor meer details over de avond, lees hier het report!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.