Het dagboek van Ze: Dildo's draaien

Vrije tijd door Kimberly
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Het werd eens tijd voor een teamuitje, bedachten we ons laatst. Daarom heeft het Ze-team onlangs een euh... dildoworkshop bijgewoond, om maar even met de deur in huis te vallen. Voor stagiaire Kristie zat haar tijd bij Ze er alweer op, dus voor haar was het ook een afscheidsuitje. En wat is nou een waardiger Ze-afscheid dan het kleien van dildo’s...? (Het report komt woensdag online!) 
 
Aanschouw links de gedetailleerde dildo, met doch één anatomische fout, van Marleen en rechts de dildo van Fleur die speciaal opgedragen is aan vriendje E. 
 
Karin wilde de dildo introduceren aan haar dwergpapegaai. Huibje was hier echter niet van gecharmeerd, en zelfs een beetje bang. Ah koetjie koetjie koe.
 
Van tevoren gingen we chic dineren (zie achtergrondfoto) en gaf Kristie superlieve en leuke cadeautjes. Een gave ijslollyspons, een mooi decoratief kleding/sjaalrekje, washitape en nog een aantal kleinigheidjes, allemaal in de kleuren roze. Dûh
 
Naast het krijgen van cadeautjes van Kristie, kregen we ook heel wat leuke producten opgestuurd op de redactie. Zo ontvingen we een paar mooie glitter glamour Gosh-nagellakjes in de kleuren lila (frosted rose), lichtgroen (frosted soft green) en roze (frosted soft coral). De groene en de roze hebben een matte finish en de lilavariant heeft een zandeffect. Alle drie zijn het pareltjes, maar écht.  
Daarnaast kregen we ook een aantal eyeshadow sticks. De oogschaduw is makkelijk aan te brengen en is waterproof dus blijft gedurende dag goed zitten. Handy! 
 
Na al dat harde werken vond Fleur het hoogste tijd voor een filmavondje all by herself. Onder het genot van een kop thee, een dekentje, veel kussens en kaarsen had ze even een momentje voor zichzelf. 
 
Maar naast het schrijven voor Ze.nl en Zenfiles.net schrijft ze ook op haar persoonlijk site: dekoffervanfleur.com. Alles wat ze mooi of interessant vindt, deelt ze hier graag. Maar, van al dat tikken krijg je honger dus at ze een supergezond recept uit het boek van Gwyneth Paltrow: geroosterde maïs(korrels) met salie. En ja hoor! Het is meteen één van d’r favorieten geworden.  
 

En in de tussentijd bléven we maar leuke dingen ontvangen. We ontvingen boeken van de ‘Italiaanse nachten’-serie van Irene Cao. In het eerste boek wordt het verhaal verteld van Elena die haar relatie heeft verbroken om bij haar grote liefde Leonardo te zijn. Maar, Leonardo blijkt een geheim te hebben. Elke avond stort ze zich in een nieuw avontuur met een andere man, tot ze een ongeluk krijgt. Ze komt bij in het ziekenhuis, waar tot haar verbazing Leonardo aan haar bed staat. Maar, hij heeft nog niet afgerekend met een demon uit zijn verleden… Het tweede boek gaat verder waar deel 1 is geëindigd. Elena verhuist naar Rome om bij haar nieuwe geliefde Filippo te zijn. Dan komt ze onverwachts de man tegen die haar wereld op zijn kop zette. Leonardo wil haar nog steeds, meer dan ooit. Maar hun passie wordt overschaduwd door een groot geheim… Drijft dit de liefde voorgoed uit elkaar? 
 
En over liefde gesproken… Artdeco heeft een nieuwe make-up collectie: ‘Love is in the air’. De nieuwe collectie draait helemaal om de liefde. Het assortiment biedt een breed scala aan producten zoals een crème, rouge, eyedesinger, eyeliner, lipglosses, lipliner, mascara en many more. Alle producten zijn in de kleuren van het voorjaar, dus kom maar op met die lente! 
 
Én over Italië gesproken… Albert Heijn laat je dit seizoen kennis maken met de Italiaanse winterkeuken. Wat dacht je van een heerlijke Italiaanse stamppot of een lekkernij voor bij de koffie? Daarnaast willen ze verspilling tegengaan en daarom hebben ze in samenwerking met  voedingscentrum het Eetmaatje gelanceerd. Super handig! Zonder wikken of wegen heb je de juiste porties. Het draagt daarmee bij aan een beter milieu en is goed voor de portemonnee. Consumenten krijgen deze week het Eetmaatje gratis bij de aankoop van een pak AH pasta, rijst of couscous. 
 
Marleen kon de verleiding niet weerstaan en kocht een prachtig paar cut-out boots voor zichzelf. Deze beauty’s wilde ze al heeeeel lang – net zoals al haar andere schoenen in haar collectie trouwens – en ze kan niet wachten om ze aan te trekken als de winter voorbij is. 
 
Op zoek naar een ultieme Valentijn-flirt? Vertrouw dan op je neus. Zelf je aantrekkelijkheid een boost geven? Dat kan heel simpel ’s ochtends onder de douche! Wij kregen dit fijne flirtpakketje van Head & Shoulders opgestuurd. Like!

Karin en Fleur gingen de nieuwe lente- en zomercollectie van HEMA bekijken en kwamen deze opblaasbare Takkies tegen, hoe cute!
 

Van bikini's, tot make-up tot allerlei frutsels om te DIY'en: Fleur en Karin wilden álles hebben. Alles.
 
Kristie heeft het stokje overgedragen aan Kimberly. Zij was vooral bezig met acclimatiseren in d’r nieuwe stulpje in Amsterdam. Ja, ja, het is niet niks om van het nuchtere ‘ons-kent-ons’ naar de big city te gaan. Dit deed ze onder andere in haar roze huispak met kaarsjes (links) en veul chocolade. En na het ontvangen van dit prachtige – handmade – cadeau van Fleur (rechts), voelde ze zich helemaal thuis op de redactie. 
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.