Het dagboek van Ze

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Jaaa, de lente is dan eindelijk begonnen! Wat worden wij toch blij van dat heerlijke zonnetje... Maar erg veel tijd om ervan te genieten hebben we helaas niet, want er moet natuurlijk veel geschreven en geregeld worden. Gelukkig zijn er ook nog genoeg gezellige momentjes geweest. Wederom veel lekkere hapjes, verjaardagen, feestjes en zelfs een persreisje! Benieuwd naar de afgelopen weken in foto's? Take a look?


 Jet was vorige week jarig en mocht 26 kaarsjes uitblazen! Hier is ze te zien met haar lieve ouders en zelfgebakken cheesecakes! Jummie!

Links: En bij een nieuw jaar, hoort nieuw haar! Op haar verjaardag nam ze plek in de kappersstoel en ging de schaar in haar lange lokken.
Rechts: Tadaaaaaaaa! Zie hier het prachtige resultaat!


Jet kreeg van de meiden op de redactie een welness-bon cadeau. Dat wordt genieten!
 
Links: Deze week hadden wij onwijs veel pakketjes te versturen. Twee tassen zaten helemaal vol!
Rechts: Vera ging samen met Annick van Girlscene op pad naar het postkantoor.


Links: Yay, we hebben 'm! Hier gingen Vera en Annick op jacht naar de eerste Vogue.
Rechts: Ook maakte Vera een lekkere zomerse fruitsalade! Dat is weer eens anders dan elke dag taart, taart en nog eens taart...


Oké oké... We gaan niet helemaal op de gezondheidstour. Tupperware bracht deze heerlijke slagroomtaart om te vieren dat ze dit jaar 50 jaar in Nederland bestaan!


Links: Ook vorige week nog was Karin druk bezig met het veganistische dieet. Hier is ze aan het genieten van de overheerlijke - ahum - veganistische koekjes!
Rechts: Hoe oneerlijk! Karins huisgenootje at een heerlijke pizza en Karin? Die moest voor haar dieet dit prutje van aardappel eten!


Ook ging Karin met haar vriendinnen gezellig stappen in Grun - oftewel Groningen!


Links: Karin showt haar fashionable nieuwe tas die ze gekocht heeft van haar Accessorize-verjaardagsbon van de redactiemeiden. Wow, wat een cutie!
Rechts: Gaby van Mydress.nl ging lekker de ramen van de redactie lappen in het heerlijke lentezonnetje.


Jet zit op dit moment in Marokko voor een persreisje. We're jealous! Hierover binnenkort meer over op Ze.nl!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.