Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Lief dagboek,

De afgelopen weken waren weer lekker hectisch, zoals we gewend zijn op de redactie. Madelon genas van een fikse keelontsteking, Laura zit inmiddels helemaal op d'r plek als stagiaire en Karin tikt, zoals altijd, gewoon lekker door. Kijk mee naar de afgelopen twee weken in foto's!

Deze week vond in New York de lancering plaats van Lady Gaga's nieuwste parfum Fame, en ter ere daarvan kregen wij een exemplaar opgestuurd! En wat is het een gaaf flesje... Het geurtje zelf is niet echt - zoals we van Gaga gewend zijn - over the top, maar zeker de moeite waard om even voor langs de parfumerie te gaan.


Karin had afgelopen week een meeting met drs. Hans Schreuder samen met de hoofdredactrices van Vrouwen.nl, Fashionscene.nl en Girlscene.nl. Ze kregen een enorme tas vol crèmetjes mee om te testen. Binnenkort meer!


Ziet dit er niet heerlijk uit? Madelon en haar vriend maakten deze spiesjes voor een familiedag, afgelopen weekend. Waarschijnlijk was het het laatste zomerse weekend van het jaar... Op naar de winter!


Madelon ging deze week naar de perspresentatie van Shrek - De Musical!Wij als pers en alle sponsoren kregen alvast een voorproefje van de musical, die in oktober in première gaat. De acteurs speelden een aantal scènes uit de voorstelling, en wat klinkt het al goeoeeed!Groene hapjes!De tekeningen van de kostuums van Shrek (William Spaaij) en Prinses Fiona (Kim Lian van der Meij) hingen aan de zijkant op de spiegels. Ontzettend leuk om te zien! Aan de kostuums heeft de crew trouwens nog een hele kluif gehad: de musical telt 24 acteurs die allemaal een sprookjesfiguur spelen. De hele musical kost dan ook niet voor niets bijna 3 miljoen euro...Maar ook voor de komende tijd zijn we uitgenodigd voor superleuke persevents! Dat soort dingen is toch wel het allerleukst van ons vak... Binnenkort is Ze.nl onder andere aanwezig bij de première van de musical Aspects of Love, waar daarna uiteraard een verslag van op de site zal verschijnen!Ook deze week mochten we weer de nodige pakketjes openmaken: we kregen onder andere dit pakket van Wella toegestuurd met daarin de Wella Paris Glossy Chic productlijn, vanaf oktober te koop bij Kruidvat.


Evenals de heerlijke nieuwe volume haarlijn van Nivea.


Pink Ribbon zet zich altijd enorm in om awareness te creëren rondom borstkanker. Ieder jaar wordt er voor de borstkankermaand (oktober) ook iets ontworpen, waarvan een deel van de opbrengst naar de stichting gaat. Dit jaar is dat dit geluksarmbandje! Vijf roze bandjes met bedels en verschillende symbolen, zo staat het blaadje voor 'leven' en de ster voor 'vrouwelijkheid'. Mooi! Het armbandje is vanaf 1 oktober te koop  bij onder andere Etos en zal ? 9,95 kosten, waarvan ? 4,27 ten goede komt aan Pink Ribbon.


Maar deze week was er ook minder leuk nieuws: Madelon lag wederom in bed met een fikse keelontsteking. Na een bezoekje aan de dokter was ze een kuur antibiotica én een afspraak in het ziekenhuis rijker... Maandag worden haar amandelen verwijderd. Meh!


Gelukkig was haar lieve kat Pinkeltje thuis om haar gezelschap te houden!


Karin werd tijdens de perspresentatie van de nieuwe make-uplijn van Boots no 7 opgemaakt door een echte visagist.


En ook Laura kreeg mooie, donkere ogen: ideaal voor een avondje uit!


Wat exemplaren uit de nieuwe liplijn van Boots no 7. Voor verkooppunten van Boots, kijk even op de website.
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even!