De nieuwe aanwinsten van Ze: Vera en Kimberly

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Er is nieuws. Gróót nieuws. Want de allerleukste en gezelligste redactie van Nederland, en dan hebben we het natúúrlijk over Ze.nl, krijgt er twee redactriZes bij. Benieuwd naar de nieuwe aanwinst van Ze? Lees snel verder.

Vera


Whoop, I’m BACK! Na drie jaar ben ik weer terug op de redactie van Ze.nl en wat heb ik het lachen, gieren en brullen - maar natuurlijk ook het schrijven - gemist. Van stagiaire, naar freelancer en nu dus de nieuwe redactriZe…
 
Voor degenen die mij nog niet kennen even een klein stukje over mij. Ik ben Vera en ik ben 25 jaar jong. In 2012 ben ik als stagiaire bij Ze.nl begonnen en daarna bleef ik trouw werken als freelancer – want wie kan of wil Ze.nl nou verlaten? And now I’m back als RedactriZe! Yup, van onkruid kom je natuurlijk nooit af! Ik heb ontzettend veel zin om weer op de redactie van Ze.nl aan de slag te gaan.
 
 
Vanaf mijn zesde zei ik al dat ik journalist/redactrice wilde worden, dus deze droom ben ik dan ook achterna gegaan. Wel kwam ik er al snel achter dat de echte ‘journaal-journalstiek’ niets voor mij is. Laat mij maar lekker schrijven over leuke dingen zoals je hier op Ze.nl ziet!
 
Ooit wil ik ook nog in New York gaan wonen, maar of dat zo’n goed idee is als shopverslaafde weet ik nog niet. Naast mijn shopverslaving hou ik mij bezig met schrijven, verre reizen maken, heel veel taart eten - en dat er dan weer vanaf sporten -  en boven alles: heel erg hard van het leven genieten.  
 
Benieuwd wat ik allemaal al voor Ze.nl geschreven heb? Bekijk mijn artikelen dan hier

Kimberly

OH. MY. GOD. Daar waar ik ooit begon als het redactiebroekie van Ze, zijn de tijden van de eeuwige-stagiair-status voorbij. En daar zou ik bijna dingen als blessed van gaan zeggen. Maar oprecht. Want wie had ooit verwacht dat ik nóg meer over alles-wat-de-vrouw-leuk-vindt mag tikken? En nóg meer gave dingen mag doen? Ik niet. Maar mén wat had ik natte dromen over een redacteursfunctie bij Ze. En in dit geval, lieve Marco, zijn sommige dromen tóch geen bedrog. Whoop whoop!  
 
Marleen zei het eerder al, maar afscheid nemen van Ze bestaat gewoon écht niet. Al is dat alleen al omdat ik de hilarische selfies en 9347 apps in de groeps-WhatsApp zo ontzettend zou gaan missen. App’jes over The Huibster, Tante Cor en Jolie, app’jes over sappige gossips, anusbonbons en app’jes over nog tachtigduizend andere dingen die we, excuseer, niet met iedereen kunnen delen. 

 
Of wat dacht je van het BN’er-walhalla dat de RTL Perspresentatie heet? Of de hilarische teamuitjes; de ene keer staan we piemels te tekenen op doek en de andere keer staan we geheel in granny-style te bowlen. Naast het gieren om teamuitjes als naaktschilderen, was er ook tijd voor serieuze dingen. Zo interviewde ik Lisa die 248 kilo weegt, deden we onderzoek dat o.a. op LINDA. verscheen en stond ik als reportergroentje aan de zijlijn van de rode loper om tout bekend Nederland te spotten tijdens de première van Hartenstraat. Over supercoolegave dingen gesproken! 
 
En nu? Nu plankgas richting world domination! Want wat mij betreft kunnen niet genoeg mensen Ze.nl kennen, lezen en delen. Benieuwd naar mijn artikelen die ik tot nu toe geschreven heb? Klik dan hier. Heb je een vraag? Een briljant verhaal of een niet-te-missen tip? Mail mij dan op kimberly@ze.nl.