Unboxing: de Beautybox van mei

Lichaam door Redactie Ze.nl
Het is mei en dat betekent: een kakelverse Beautybox! Ditmaal helemaal in het teken van suncare. Want stiekem, héél stiekem, blikken we vooruit naar een knallende zomer met heet smeerweer. Genoeg gepraat, tijd voor de unboxing!  

Nederland: daar waar het de ene dag prrrrrima weer is, knetter je de volgende dag weg van de kou. Toch doen we een klein schietgebedje dat die zomer (of op z’n minst de lente, PLEASE?) snel mag komen. De Beautybox van deze maand is in ieder geval lekker ingespeeld op een zinderende zomer. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

ZIAJA - Sunscreen - Full Size € 5,99 & ZIAJA - Aftersun - Full Size € 8,99

We trappen af met een tweetal smeerproducten, namelijk de Sunscreen en Aftersun van Ziaja. De zonnebrandcrème is wit van kleur, vrij dik maar goed uitsmeerbaar. Het belooft je een effectieve bescherming tegen UV-straling en voorkomt verbranding en huidveroudering. Aangeraden wordt om de crème 15 minuten voordat je de zon in gaat aan te brengen op de huid en dit tijdens het zonnebaden te herhalen. Vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten. 
 
Toch iets te veel zon gezien? Ziaja biedt ook een fijne aftersun die huidirritaties veroorzaakt door te veel zon of de zonnebank kalmeert. De aftersun is een kleurloze, koele gel en voelt zacht aan. Breng de gel gelijkmatig aan op een schone huid en herhaal dit elke keer als de huid in aanraking is geweest met de zon.  

COOLCOS - Matte lipstick - Full Size € 7,95 

Yay, het is weer tijd om nieuwe, buitenlandse cosmeticamerken te ontdekken! Deze maand presenteert Beautybox een mooie matte lipstick in een zomers kleurtje. Door de matte afwerking heeft de lippenstift een lekkere hold. Extra pluspuntje: hij is best betaalbaar! 

GREENLAND - Fruit Extracts Bodyscrub - Full Size € 5,95

We plopten het dopje open en een zoete doch frisse framboosgeur verspreidde zich over de redactie. Héérlijk! Volgens Beautybox is de bodyscrub van Greenland het ideale product om jouw huid summerproof te maken. Wat wij misschien net zo fijn vinden is dat het een natuurlijk product is vol met fruitextracten. It’s Fresh, Fresh! Daarnaast zorgen de kleine korreltjes dat dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Handig! 



GREENLAND - Pure & White handcream & THERRY MUGLER - Angel Eau de Toilette

Tot slot twee extraatjes: twee natuurlijke handcrèmes van Greenland en een parfumsample van Therry Mugler. Superhandig voor in je handtas of om mee te nemen op vakantie. Zo ruik je altijd lekker fris en blijven je handen fijn gehydrateerd. 



 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen en je kunt 'm ook los kopen zolang de voorraad strekt!