Beauty / Lichaam
Lichaam

WIN: De gloednieuwe Braun Silk-épil & Braun Face t.w.v. ? 220


Yay! Zwoele avonden, vrolijke outfits en blote benen staan voor de deur. Hóógste tijd dus om jezelf summerproof te maken en je wintervachtje te snoeien. Nóg een keer yay want: Braun geeft 3 keer een Braun Silk-épil en Braun Face weg! 
 
Je kent het wel: je hebt superveel zin om een jurkje aan te trekken, maar bent nét over je stoppelstadium heen. Tijd om je benen in je nek te leggen en in de weer te gaan met scheerschuim en wegwerpmesjes heb je niet. Wat nu? Braun introduceert een sensatie op het gebied van huidverzorging: de Braun Silk-épil 9. Echt wel dat jij hiermee helemaal klaar bent voor het blote-benen-seizoen! 
 
 
Silk-épil 9: klaar voor het blote-benen-seizoen
De Silk-épil 9 biedt, in vergelijking met zijn voorgangers, nóg nauwkeuriger resultaat. De 40% bredere en ergonomisch geperfectioneerde kop pakt en verwijdert meer haartjes in één beweging dan hiervoor mogelijk was. Dankzij de geometrische rondingen heeft de Silk-épil 9 een beter contact met de huid, waardoor tot wel vier keer kortere haartjes kunnen worden verwijderd dan met wax mogelijk is. Dit verzekert je van een langdurig (tot wel vier weken) gladde huid!  Sounds good, right? De Silk-épil 9 is 100% waterbestendig en kan probleemloos zowel onder de douche als in bad worden gebruikt. Bij regelmatig gebruik wordt epileren vrijwel pijnloos. En that’s what we want! 
 
Braun Face: ongewenst gezichtshaar en een diepe reiniging 
Daarnaast breidt Braun Face het portfolio uit met drie nieuwe Beauty Brushes: Extra Sensitive Brush, Exfoliation Brush en Beauty Sponge. In 2014 zette Braun Face een nieuwe standaard in gezichtsverzorging met de lancering van het concept dat twee essentiële gezichtsissues aanpakt: ongewenst gezichtshaar en een diepe reiniging van de poriën. Met een simpele ruil van koppen verandert de epilator nu in een veelzijdige beauty brush die ook tijdens een lekkere douchebeurt gebruikt kan worden. 

 
Winnen? 
Kans maken op een Silk-épil 9 én een Braun Face? Dat kan! En meedoen is easy peasy. Volg Ze.nl op Instagram en geef hieronder in maximaal 50 woorden aan waarom jij deze set moét winnen. Simpel toch? En zéker doen, want wie weet ben jij over een tijdje de trotse eigenaar van een Silk-épil 9 én Braun Face! 

De vermelde prijs is een adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt uitsluitend bepaald door de winkelier.