Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Achter de schermen: Back on track

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Hè hè, het duurde even, maar op de redactie zijn we inmiddels weer back on track. Met Vera als onZe nieuwe hoofdredactriZe, Kimberly als kneitergoede redactrice, Marleen als oude rot in het vak en binnenkort een nieuw gezicht, kunnen we er na een klein dipje weer vol tegenaan. Van knallen tot we vallen en van lachen, gieren, brullen tot nieuwe artikelen om van te smullen . 


Het Ze-team is bijna compleet (daarover snel meer!) maar inmiddels zijn Kimberly en Vera he-le-maal Ze-stijl ingeburgerd op de redactie. Dat betekent kilo's snoep wegwerken, een beetje gezond doen en vooral veel selfies maken #loveourjobs.


Dacht je dat de Fifty Shades Of Grey-hype voorbij was? Hell to the no. OnZe (stiekeme) lievelingsfilm is nu uit op DVD en BlueRay én alle zwoele, hete nummertjes die je in de bioscoopzaal hoorde, kun je nu terugluisteren op cd. Wij trekken ons even een avondje terug. Of twee.


Zoals het iedere Hollandse schone betaamt bij de eerste zonnestralen trok ook onZe Kims gelijk d'r korte rokje aan, trok de prosecco open en genoot van haar vrije dag.

Van Sanex kregen we dit heerlijke pakketje opgestuurd. Ze hebben namelijk een gloednieuwe productlijn voor ons in petto: Sanex Advanced. Speciaal voor vrouwen die kampen met huidproblemen, van een gevoelige huid tot extreme vormen van eczeem. Nieuw zijn de hancrèmes en bodylotions die Sanex voor het eerst op de markt brengt, we like! En zoals we van Sanex gewend zijn, wordt onze huid weer tot in de diepste poriën verzorgd.


Verkade verraste ons met twee yummy mummy lekkernijen: de Verkade Flinterdun (Extra Puur 75%) en Dubbeldik (Romige Melk). De dikte van de chocoladereep heeft namelijk een grote invloed op het mondgevoel en de smaakbeleving, aldus Verkade. Dat snappen wij wel als echte chocoladelovers!


Het is eindelijk volop lente en dat betekent voor Marleen maar één ding: longboarden! 


Naast chocoladesuckers hebben we ook een megazwak voor het haarverzorgingsmerk Aussie. Bij de 3 Minute Miracle Reconstructor zweren we voor het leven, zo fijn is 'ie voor je lokken.


Ja-ha, de redactie werd ineens overspoeld met goodies. We ontvingen ook dit make-uppakketje van Mineralissima. Erg fijn: alle producten van Mineralissima zijn geschikt voor gevoelige huidtypes én bevatten ook nog eens geen parabenen, glycerine en andere ingrediënten die schadelijk zijn voor je huid. En in de foundations zitten crushed minerals, die je huid laten stralen en alle imperfecties als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. 

Woehoe, het was eindelijk weer festivaltime! Na een jaar wachten, mocht Marleen ein-de-lijk weer naar haar lievelingsfestival: Amsterdam Open Air. Dus hop, bloemenkrans op het hoofd, rond hipsterbrilletje op d'r neus en gaan!


Lekker weer betekent ook: lekker veel lezen. Want op het strand en in het zonovergoten park hebben we daar weer lekker de tijd voor. Dit pareltje is echt een aanrader, Het Anti-Dieet boek. Hoe je zonder te diëten en extreem te sporten tóch lekker in je lijf komt te zitten? Met de healthy en happy tips van bloggers Jennipher Walters en Erin Whitehead gaat het gebeuren. 


Wa's da? Dit is een heuse, hippe, foodie-ish bloemkoolpizza. OnZe Kims kan gluten soms nogal slecht verdragen en koos voor een bloemkoolbodem in plaats van een gewone deegvariant. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!


EEN Media had de eer om de dames van Triumph te ontvangen. En nee, niet voor een gezellig kopje thee, elke vrouw op de redactie mocht een bh-tje uitzoeken. Wat werden we verwend! Maar eenmaal in het pashokje sloeg de schrik toch wel even toe. Kimberly en Marleen zaten er namelijk honderd cupmaten naast. Ai, voortaan dus altijd even de pronte dames op laten meten!
 
Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.