15 dingen die je doet als je op je gemak bent bij hem/haar

Single & daten door Anniek

Als je een nieuwe relatie hebt, is alles nog spannend en leuk. Je wilt je beste beentje voorzetten om goed over te komen, maar na een tijdje schaam je je nergens meer voor. Je weet dat je op je gemak bent bij hem/haar als je... 
 
1. ... boeren laat
Je hoeft je niet altijd meer supervrouwelijk voor te doen. Jij bent ook gewoon maar een mens!
 
2. ... scheten laat
Zie punt 1.
 
3. ... je bh uitdoet zodra je binnenkomt
Af en toe moet je de meiden even uit de gevangenis laten en dat ze dan niet altijd fier rechtop staan is iets waar hij/zij maar mee moet leven. 
 
4. ... je make-up afdoet of zelfs geen make-up draagt waar hij/zij bij is
Want je vrouwelijke schoonheid moet hij/zij kunnen waarderen, ook al heb je soms puistjes, putjes of rode vlekjes.
 

 
5. ... een grote boodschap op het toilet doet
Het is begrijpelijk dat je dit niet wilt doen als je elkaar net kent, maar het moet er toch ooit van komen. En je weet dat het écht goed zit als je zelfs naar het toilet durft te gaan als hij/zij erbij staat.
 
6. ... alles laat slingeren 
Denk hierbij aan ondergoed, make-up, snoeppapiertjes en vieze was. Tja... Je bent nou eenmaal niet zo georganiseerd als hij/zij in het begin dacht. 

7. ... naakt rondloopt
Elk rolletje en rimpeltje komt tevoorschijn, maar dat maakt je niet uit, want hij/zij houdt van je zoals je bent. 
 
8. ... huilt
Een snottebel aan je neus, geluiden als een stervende walvis en zwarte mascarastrepen op je wangen: dat is het leed dat huilen heet. Toch zal je lover je met liefde in de armen nemen om je te troosten. Als hij/zij dit doet is het zeker een blijvertje!
 

 
9. ... slordig eet 
Niemand heeft tijd om altijd maar netjes met mes en vork te eten. Soms zijn je vingers gewoon veel sneller! 
 
10. ... veel eet
Die salade die je op de eerste date bestelde komt er dus echt niet meer in! Het is drie keer opscheppen aan de eettafel 's avonds en dan het liefst nog met een toetje toe. Hoewel je dat laatste ook wel in bed wilt krijgen...
 
11. ... niet lacht om zijn/haar (flauwe) grapjes
Want geef maar toe: zo leuk zijn ze echt niet altijd.
 
12. ... je ondergoed niet meer matcht
Wederom een gevalletje van 'daar heeft niemand tijd voor'. In de ochtend graai je de eerste de beste onderbroek uit de kast en dat die vloekt met je bh is helemaal niet erg.
 
 
 
13. ... je benen (en de rest) niet meer scheert
In het begin scheerde je je benen, oksels en bikinilijn elke dag - of in ieder geval om de dag. Maar nu ben je soms gewoon te lui om dat scheermes te pakken en laat je het lekker groeien. Nobody cares - ook je lover niet als hij/zij echt van je houdt!
 
14. ... geheimen deelt die zelfs je vriendinnen niet weten
Of zelfs stiekem roddelt over je vriendinnen. Sommige dingen kun je namelijk echt niet tegen hen zeggen en dan is je vriend(in) de perfecte praatpaal. Dat hij/zij soms alleen maar doet alsof hij/zij luistert, nemen we dan maar voor lief. 
 
15. ... Puistjes van hem/haar uitknijpt
Dit is toch wel het toppunt van je op je gemak voelen bij je vriend(in). Het laat namelijk zien dat jullie écht niet vies zijn van elkaar. 
 
Wat zijn dingen die jij durft te doen in het bijzijn van je vriend(in)?