Seks & relaties / Seks
Seks

Dit zijn de grootste afknappers in bed!

Een stinkende adem, een overvloed aan vragen of binnen drie seconden klaarkomen: dit zijn dingen die de sfeer in bed verpesten. Wij vrouwen kunnen veeleisend zijn, maar de volgende 15 dingen hoeven we echt niet mee te maken...
 
1. Scheten en boeren
Het is heel fijn dat je jezelf zo op je gemak voelt bij ons, maar dat kun je ook gewoon zeggen. Deze vertoning is namelijk behoorlijk ranzig... 
 
2. Rare geluiden 
Als een man gaat grommen, heel hard begint te kreunen of onherkenbare geluiden begint te maken, is het misschien verstandig om even te pauzeren. Vraag of het goed gaat met hem, haal een glaasje water, werk hem de deur uit... Gewoon, de standaard dingen.
 

3. Een egoïst
Een man die per se eerst zelf wil komen, is al een twijfelgeval. Maar als hij daarna direct van je afrolt en eerst 'moet uitrusten' voordat hij jou kan plezieren, is het snel gedaan. Sharing is caring, nog nooit van gehoord?
 
4. Als hij zijn ex/andere vrouwen noemt
Vergelijkingen zijn dodelijk. Opmerkingen als "mijn ex deed dit ook altijd zo" of "mijn laatste bedpartner pakte het zus en zo aan" resulteren waarschijnlijk in een enkeltje richting huis. Die zien we nooit meer terug.
 
5. Zweetlucht 
Wij vrouwen zijn erg gesteld op persoonlijke hygiëne, dus we zouden het fijn vinden als jij dat ook bent. Het is niet meer dan normaal dat je schoon bent, dat is ook voor ons wat fijner.
 
6. Raar ondergoed 
Te strakke onderbroeken, boxers met vulgaire teksten of opa-onderbroeken zijn een echte no go. We vinden het schattig dat je van superhelden houdt, maar die Spiderman-onderbroek had niet gehoeven...
 
 

 
7. Te veel dirty talk
Een beetje vieze praat is nog wel oké, maar keihard "Who's your daddy?" in ons oor schreeuwen is te veel van het goede. In dit geval geldt: less is more.
 
8. Als hij zijn piemel een naam geeft
Je kroonjuweel is geen huisdier. Geloof ons als we zeggen dat het echt geen naam nodig heeft.
 
9. Te wilde seks
Een beetje ruig kan soms heerlijk opwindend zijn, maar je hoeft ons niet als een lappenpop door de kamer te gooien. En seks in de keuken is lekker, maar niet als de rand van het aanrecht de hele tijd in je rug boort. Denk dus ook een beetje aan ons gemak, dan zul je zien dat het allemaal een stuk beter gaat.
 
10. Te veel vragen
Af en toe vragen of iets lekker is, is prima, maar houd het echt bij een paar keer. Als we om de drie minuten de vraag krijgen of het wel goed is, gaat de lol er al snel vanaf. Beperk je dus tot een paar vragen. Oh, en fluister ze zachtjes in ons oor, dan heb je kans dat we het geil vinden in plaats van vervelend.
 

11. Desinteresse
Dat er een telefoon afgaat is echt niet zo erg, maar dat je hem opneemt wel! Concentreer je op ons samenzijn, dat maakt het honderd keer prettiger. En probeer ook niet stiekem televisie te kijken, want dan ga je maar lekker op de bank zitten kijken. Thuis. Alleen. 
 
12. Sokken aan in bed 
Je bent geen 70 jaar oud, dus trek die sokken uit. Opa.
 
13. Te snel klaarkomen
Kijk, we zitten ook echt niet te wachten op zes uur durende seks, maar het is wel fijn als je het iets langer dan zes minuten volhoudt. Tenzij we een vluggertje doen, dan is het prima. Maar anders moet je jezelf toch echt een beetje gaan trainen, vriend.
 
14. Als hij het onveilig wil doen
Nee. Njet. No. Nein. Wij weten niet waar jij allemaal hebt gezeten met je pielemans en we hoeven ook nog geen kinderen. Dus wikkel er maar mooi een condoom omheen, want anders gaat het niet gebeuren.
 
15. Een analyse na de seks
Dit is niet Studio Sport op zondagavond. We hoeven geen analyse van de eerste en tweede helft. Houd je evaluerende vragen dus maar lekker voor je. 

Op welke dingen knap jij af in bed?