Dit zijn de seksuitvindingen van 2015!

Intiem door Redactie Ze.nl
In 2014 hadden we aftrekhandschoenen, bizarre dildo's en vibrators voor koppels. Tegenwoordig hebben we poesversieringen, seks-apps en sekssnorkels. Het kan blijkbaar altijd gekker... Lees hier de seksuitvindingen van 2015!
 
Seks-apps
We hadden al Blendr en Tingle, apps waarmee je casual seks kunt scoren, maar nu is er ook de Passion App. Deze app meet hoe goed jij bent in bed en geeft je een cijfer van 0 tot 10, waarbij 10 natuurlijk het beste is. Vervolgens kun jij kijken hoe je scoort in vergelijking met de rest van de wereld. Ideaal voor je zelfvertrouwen (of niet)...
 
 
Spray-on condoom
Je kent het wel: sta je net op het punt om lekker te vozen, realiseer je je ineens dat jullie geen condoom bij je hebben. Balen! Gelukkig hoef je je daar voortaan geen zorgen meer over te maken. Met een spray-on condoom hoef je nooit meer zoektochten te organiseren om bescherming te vinden of te worstelen met lastige verpakkingen. 
 
De spray, ontwikkelt door de Amerikaanse studente Michele Chu, is door zowel mannen als vrouwen te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is je privédelen inspuiten en dan twee minuten wachten. In die tijd vormt er zich een laagje dat voorvocht en sperma tegenhoudt. Klinkt best goed, toch?
 
The Wake-Up Vibe
Heb jij 's ochtends ook altijd zoveel moeite met opstaan? Dan is deze volgende uitvinding iets voor jou! The Wake-up Vibe, een vibrerende wekker, past precies in je slipje en begint op het door jou uitgekozen tijdstip te trillen. Over ontspannen wakker worden gesproken...
 
Vajazzlen
Ja, van deze hadden wij ook nog nooit gehoord. Toch is vajazzling een immens populaire trend, met name in de Verenigde Staten. Vrouwen scheren hun poes helemaal kaal om er vervolgens steentjes, stickers en veertjes op te plakken. Dit geeft je een stoeipoesuiterlijk, maar als je niet oppast ook een infectie. Wees dus voorzichtig bij het proberen van deze trend.
 
Bron
 
Vattoos
Deze trend sluit naadloos aan bij vajazzlen. Vattoos zijn tatoeages voor je schaamstreek, maar dan in een sprayvorm. Met een airbrushpistool spray je pijnloos een door jou uitgekozen design op je poes. Deze kan wel een week blijven zitten, dus als je het niets vindt, hoef je niet lang te wachten voordat het weg is. 
 
Snorkel O
Onderwaterseks is leuk, lekker en vooral: moeilijk! Het gaat stroef en orale seks is al helemaal uit den boze, omdat je dan een golf zeewater binnenkrijgt. Maar ook daar is nu een oplossing op gevonden in de vorm van een sekssnorkel. We maken geen grapje. Met Snorkel O kun je je lover oraal bevredigen én zuurstof krijgen. Een win-winsituatie. 
 
Welke seksuitvinding wil jij wel een keer proberen?