Waarom onafhankelijke vrouwen the bomb zijn

Psyche & spiritualiteit door Anniek
Who run the world? Girls! Powervrouw Beyoncé zong er al over: onafhankelijke vrouwen domineren de wereld. Ze staan sterk in hun schoenen, werken hard en hebben niemand nodig. Dit is waarom onafhankelijke vrouwen the bomb zijn!
 
Ze zijn zelfverzekerd
De onafhankelijke vrouw vraagt nooit of haar kont dik lijkt in een bepaalde broek en ze vist ook niet naar complimentjes. Ze weet wat haar wel of niet staat en heeft ook totaal geen behoefte aan een klevende vriend. Ze heeft helemaal niemand nodig om haar te vertellen wat ze wel of niet kan doen, dat bepaalt ze zelf wel!
 
 

 
Ze krijgen shit voor elkaar
Powervrouwen, zo worden ze soms ook wel genoemd. De onafhankelijke vrouw kan namelijk prima onderhandelen. Ze weet wat ze wil en gaat recht op haar doel af. Niemand kan haar tegenhouden en dat maakt haar ook een uitstekende zakenvrouw.
 
Ze handelen hun eigen zaakjes af
Financiële crisis, vriendencrisis of relatiecrisis: de onafhankelijke vrouw heeft nergens hulp bij nodig. Ze lost alles snel en efficiënt op, zonder zeuren, zeiken of zaniken. Ze komt ook niet uithuilen bij iemand anders, daar doet ze niet aan. Wij vragen ons af of de onafhankelijke vrouw überhaupt huilt. Stiekem verdenken we haar er namelijk van een robot te zijn...
 
Ze helpen jou met jouw zaken
Behalve dat ze erg goed zijn in het regelen van hun eigen zaken, kunnen ze jou ook helpen als je ergens mee zit. Geef de onafhankelijke vrouw een concreet probleem en ze lost het in recordtijd samen met jou op. Super handig toch, zo'n vriendin?

Ben jij een onafhankelijke vrouw?