Vrouw neemt wraak op vreemdganger

Relaties door Anniek
Kleding op straat gooien of gênante verhalen delen met de wereld: je leest wel vaker verhalen over hoe vrouwen wraak nemen op hun vriend als hij vreemdgaat. Maar wat deze vrouw haar vriend aandeed, is wel heel extreem... 
 
De (inmiddels ex-)vriend van Bronwyn Parker zal er nu wel spijt van hebben dat hij ooit een afspraak met haar had gemaakt over wat zij mocht doen als hij vreemdging. De man stemde er namelijk mee in dat Bronwyn zijn penis mocht bewerken met een stijltang(!) als hij zijn genot ooit buitenshuis zou zoeken.
 
 
Straf
Helaas voor de man moest hij zich deze week aan de afspraak houden, nadat hij twee nachten had doorgebracht met zijn ex-vriendin. Bij thuiskomst stond Bronwyn te wachten met een stijltang, waarop haar vriend vrijwillig zijn broek liet zakken en de 'straf' onderging. 
 
Volgens dokters kunnen de wonden die Bronwyn heeft veroorzaakt er twee jaar over doen om te genezen. Er wordt zelfs gezegd dat de penis nooit helemaal meer goed zal functioneren. Toen de politie vroeg wat haar bezielde, zei de vrouw dat ze niet dacht dat de verwondingen zo ernstig zouden zijn. "Ik dacht dat het voor hem zou voelen als een lichte verbranding, maar de penis kleurde al snel bruin en zwart", aldus Bronwyn.
 
 
Het slachtoffer gaf aan dat hij Bronwyn alleen toestemming had gegeven om zijn snikkel even aan te raken met de stijltang, maar dat ze veel verder ging dan dat. De rechter noemde de zaak ongebruikelijk en legde de vrouw een voorwaardelijke celstraf van 9 maanden op. En haar ex-vriend? Tja, wij denken dat hij zijn lesje over het maken van afspraken wel heeft geleerd...
 
Zou jij zoiets kunnen doen als je vriend vreemdgaat?