WIN: CHI stijltang van Stijltangstore.nl

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Als je naar een feestje, etentje of op een date gaat, wil je er natuurlijk tip-top uitzien. Een sexy jurkje, mooie make-up en natuurlijk een fabulous kapsel. Met de CHI stijltang heb je dat zo voor elkaar!

Niet iedereen is gezegend met glad en glanzend haar. Daarom zijn we oh zo blij met het bestaan van de stijltang. In een handomdraai heb je prachtige lokken à la Jennifer Aniston. Maar dit kunstje is niet bepaald goed voor het haar; daarom is het erg belangrijk om een stijltang van goede kwaliteit te gebruiken. Maar waar vind je die?

Gelukkig is daar Stijltangstore.nl: een website met verschillende soorten stijltangen van hoge kwaliteit. Maar ook voor o.a. krultangen, -sets, multistylers en andere (haar)accessoires kun je hier terecht! Geen idee welke tang goed voor jou is? Bekijk dan de top tien of bel/mail voor een persoonlijk advies.

Eén van de toppers van de webshop is de CHI: de crème de la crème van de stijltangen - zeg maar de Manolo Blahniks van de schoenen. Met de CHI Original Digital 4 Stijltang creëer je thuis in no time een kapperwaardige coupe! De stijltang wordt dan ook in vele kapperszaken gebruikt.


 
Soms zie je meisjes lopen met gesteild haar dat overduidelijk beschadigd is. Met de CHI zal dat niet gebeuren, want de keramische platen en het verwarmingselement zorgen ervoor dat jouw haar (en zelfs gekleurd haar) elastisch blijft en niet uitdroogt. Bovendien maakt de stijltang een einde aan statisch haar. Je kapsel ziet er hierdoor altijd (stijl)vol uit!
 

 
Wat ook erg handig is aan deze stijltang, is de instelbare temperatuur. Heb jij dun haar? Zet hem dan wat koeler. De display vertelt je precies hoe warm de tang staat. Er zit zelfs een timer op, waarmee je kunt instellen wanneer de stijltang uitgeschakeld moet worden. Kortom: de CHI Original Digital 4 Stijltang is het ideale hulpje voor je haar!
 
Ze.nl mag in samenwerking met Stijltangstore.nl 2 x de CHI Original Digital 4 Stijltang (ter waarde van ?159,-) weggeven! Om kans te maken op een stijltang moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 26 september.

Maar er is meer: je kunt de stijltang ook nu meteen bestellen en dan krijg je er een Chi Summer Travel Set (t.w.v.35,-) gratis bij!