Beauty / Make-up
Make-up

7 dingen die je hoort als je make-up op hebt

Een poedertje hier, een kleurtje daar... Ben je ook zo'n fan van experimenteren met verschillende looks? Maar krijg je ook altijd commentaar naar je hoofd geslingerd? Dan herken je de volgende 7 opmerkingen over make-up sowieso!
 
"Eigenlijk is het gewoon bedrog."
Tja, ik kan het ook niet helpen dat jij stom genoeg bent om te geloven dat mijn oogleden goud zijn. En waarom is het überhaupt bedrog? Het is toch nog steeds mijn eigen gezicht?
Bron
 
"Het ziet er nep/lelijk uit."
Bedankt voor die mening waar ik niet om heb gevraagd. Misschien is make-up niet jouw ding, maar het is mijn gezicht en doe wat ik wil. Houd je mening dus maar lekker voor je. 
 
"Je hebt het echt niet nodig, hoor."
Het is heel lief dat je dat zegt, maar ik vind het gewoon fijn om wat op te hebben. En het is ook leuk om er elke keer weer iets anders mee te proberen. Hier haal ik nou eenmaal mijn ontspanning uit, deal with it. 

"Probeer je indruk te maken op een man?"
Hahahahahahaha. Nee. 
 
 

 
"Houd je niet genoeg van jezelf?"
Zucht. Waarom kan ik niet van mezelf houden en van make-up genieten? Dat is niet onmogelijk, weet je. 

"Het is zo duur hè. Echt zonde."
Ja, het kan heel duur zijn. Wees dus maar blij dat het niet jouw geld is!
 
"Ben je onzeker of zo?"
Dubbele zucht. Is het nou echt zo moeilijk om te begrijpen dat vrouwen dit gewoon leuk vinden om te doen? Als hobby, bijvoorbeeld. Waarom mogen we wel postzegels plakken, maar geen make-up opsmeren? Wat een kromme gedachte. 
 
Welke opmerkingen krijg jij weleens te horen?