20 dingen die ouders niet begrijpen

Kinderen door Anniek
Vragen jouw ouders ook of je ze kunt helpen Twitteren, waarom je elke avond zo laat gaat slapen of waarom je naar 'die afschuwelijke muziek' luistert? Welkom bij de club! Hier zijn 20 dingen die ouders nooit zullen begrijpen!
 
... Waarom je echt de volgende aflevering van een serie moet zien, ook al is het twee uur 's nachts. Je moet toch weten hoe het nu verder gaat met karakter X?
 
... Dat ze niet op elke foto op Facebook moeten reageren. Gewoon niet. 
 
... Snapchat.
 
... Instagram.
 
... Social media in het algemeen. 
 
 
... Dat je prima televisie kunt kijken en appen tegelijkertijd en dat ze dus niet zomaar mogen wegzappen. Hallo, ooit van multitasken gehoord?
 
... Dat die gaten in je broek er horen te zitten. Dat heet mode.
 
... Dat die gaten in je oren er ook horen te zitten, net zoals de inkt op je arm. Het is jouw lichaam, toch?
 
... Dat je die telefoon tijdens het eten best naast je mag hebben liggen. Voor als er een vriendin in nood is. Relatiecrisis, kledingcrisis... Bij elke soort crisis eigenlijk.
 
... Waarom jij 's avonds laat nog naar je vriend gaat, ook al moet je de volgende dag om zes uur op. Samen slapen is gewoon fijn.
 
 
... Waarom je gefrustreerd raakt als je vader bij elke outfit hetzelfde zegt. "Het ziet er leuk uit." Oké, maar welke is het léukste?
 
... Waarom we dingen niet uit onszelf doen. Die volle vuilnisbak zien wij gewoon niet, dat komt wel als we net zo oud zijn als jullie.  
 
... Waarom we zoveel selfies maken. Het licht is soms gewoon perfect, daar moeten we gebruik van maken.
 
... Waarom we op internet bezig zijn in plaats van ons huis verlaten. Soms hebben we gewoon geen behoefte aan andere mensen, maar aan internet. Daar moet je niet tegen willen vechten. 
 
... Waarom we Top 40 muziek heerlijk vinden, maar hun muzieksmaak niet kunnen waarderen.  
 
 
... Waarom we nog een paar zwarte schoenen nodig hebben. Tja, je kan nou eenmaal nooit genoeg zwarte schoenen hebben...
 
... Dat je een enorme crush hebt op karakter X uit serie Y. En dat je over hem droomt, hem stalkt op social media en zijn achternaam al bijna hebt aangenomen. Hij is gewoon de ware!
 
... Foto's nemen op een telefoon. Elke foto die door jouw vader of moeder wordt gemaakt, is wazig of bewogen. En elke keer als het scherm op zwart gaat, krijgen ze een paniekaanval.  
 
... Afkortingen. Swag, yolo, brb, etc. 
 
... Hashtags. Maken ze er wel gebruik van, dan ziet het er vaak zo uit: ###gezellig...!!!####.

Wat zijn dingen die jouw ouders niet begrijpen?