Zo weet je dat hij van je houdt!

Relaties door Anniek
Draagt jouw vriend je altijd op om voorzichtig te doen als je de deur uitgaat? En zegt hij dat hij je heeft gemist als hij je weer ziet? Liefde uit zich op verschillende manieren. Aan deze dingen kun je merken dat hij van je houdt!
 
Hij kust je op je voorhoofd
Een voorhoofdkus is een teder gebaar waaruit blijkt dat hij van je houdt. Met deze kus wil hij je een gevoel van geborgenheid en veiligheid geven. Hij hoeft niet te zeggen dat hij van je houdt: dat merk je op deze manier wel!
 
 
Hij zorgt voor je als je ziek bent
Of jij nou alle kleuren van de regenboog kotst of als een hoopje ellende de hele dag in bed ligt: jouw lover zorgt voor je. Hij zet thee, smeert beschuitjes met jam en verschoont het bed na een nacht zweten en woelen. Misschien slaapt hij zelfs op de bank om jou 's nachts wat ruimte te geven. Zo weet je dat hij een blijvertje is.
 
Hij haalt zonder te klagen tampons en chocolade voor je als je ongesteld bent
We schreven laatst al over dingen die je niet tegen een ongestelde vrouw moet zeggen, maar jij hoeft je geen zorgen te maken. Jouw vriend maakt geen nare opmerkingen en hij helpt je zelfs door deze vervelende periode heen. Hoe? Met chocolade, popcorn, tampons en films. 
 
Hij laat jou de muziek kiezen in de auto
Stiekem heeft hij een hekel aan de Top 40, maar hij offert zich graag op als het jou blij maakt. Dat is pas echte liefde!
 
 
Hij troost je als je verdrietig bent
Het kan hem niets schelen dat jij zijn nieuwe trui helemaal ondersnottert, het enige dat hij belangrijk vindt, is dat jij je weer top gaat voelen. 
 
Hij praat over jullie toekomst samen
Huisje boompje, beestje. Dat is de droom. Als hij af en toe dingen zegt als: "We nemen later wel een hond" of "Ik hoop dat de kinderen later op jou lijken" weet je dat het goed zit!
 
Hij staart naar je als hij denkt dat je niet kijkt
Af en toe betrap je hem erop dat hij met een liefkozende glimlach naar je zit te kijken. Vaak doet hij dit als hij denkt dat jij het niet ziet of als je heel geanimeerd over iets zit te praten. Cute! 
 
 
Hij kent al je eigenaardigheden
Hij weet dat je appelstroop met komkommer op je boterham smeert en een uitgebreid ochtendritueel hebt dat niet mag worden verstoord. Maar het maakt hem allemaal niet uit, want hij zou je niet anders willen hebben. 
 
Hoe laat jouw vriend merken dat hij van je houdt?