Online daten leidt tot een gelukkiger huwelijk

Relaties door Sascha
Opbotsen tegen een woestaantrekkelijke vent in de supermarkt, nummers uitwisselen, daten, samenwonen en trouwen? Tegenwoordig gaat het niet meer zo vaak via de traditionele manier. We leven in 2016, en online daten it is!

 
Op de meest romantische manier elkaar vinden, leren kennen en trouwen is wat wij het liefste willen. Maar we leven in 2016 en er zijn tegenwoordig nog veel meer manieren om je lover te vinden. Online bijvoorbeeld! En guess what… Online daten zorgt zelfs voor meer gelukkige huwelijken.


Verbazingwekkende uitkomsten

Uit een nieuwe studie zijn verbazingwekkende uitkomsten gekomen. Wat nog de meest bijzondere uitkomst van deze studie is, is dat meer dan een derde van de huwelijken in Amerika online zijn begonnen. Meer dan een derde! Dat is mega veel.

Een tweede opmerkelijke uitkomst, is dat de tarieven van de break-ups en de scheidingen lager zijn en dat koppels die getrouwd blijven en elkaar online gevonden hebben, meer tevreden zijn. Psssst… Sla je slag en ga online daten!
 
Binnen het onderzoek is er gekeken naar 20.000 Amerikanen die getrouwd zijn tussen 2012 en 2015. Hieruit is gebleken dat mensen die tussen hun 30e en hun 40e trouwen, meer kans hebben om hun liefde online te vinden. Dus voor de dames van deze leeftijd die nog steeds all by yourself zijn, move your ass en lekker online daten!
 
Heb jij wel eens aan online daten gedaan?