Hi- ha- horoscoop: Oktober (+WIN!)

Winacties door Anniek
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!??

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Je voelt je een beetje uit balans gebracht, weegschaal. Misschien is het de drukke maand die je achter de rug hebt of de persoonlijke dingen waar je mee worstelt, maar je moet het proberen los te laten. Anders zal ook deze maand heftig worden voor je.
Liefde & seks: Op het gebied van relaties zit het bij jou wel snor. Je hebt een partner op wie je kan rekenen en dat is precies wat jij nodig hebt! Als je single bent, mag je je ook geen zorgen maken: een steunpilaar zal zich spoedig aandienen.
 Jouw heerlijke herfstmoment: Met een kopje thee op de bank een momentje voor jezelf ervaren.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Keep calm and carry on.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Jij gaat lekker, Schorpioen! Je hebt het gevoel alsof je de hele wereld aankunt en de maand is pas net begonnen. Maar niet te overmoedig worden, want hoogmoed komt voor de val...
Liefde & seks: Op seksueel gebied gebeurt er vrij weinig op dit moment, maar spiritueel zit het bij jou helemaal goed. Jij zit voor je gevoel helemaal op één lijn met jouw lover of crush. Lekker doorgaan zo!
Jouw heerlijke herfstmoment: Kleine geluksmomentjes door de dag heen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Happy to be me.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Jij staat op scherp, Boogschutter. Je ziet en hoort alles, ook al denken mensen dat dit niet het geval is. Wees zuinig met de informatie die je vergaart, want je weet maar nooit wanneer je het kunt gebruiken...
Liefde & seks: Ervaar jij trouble in je relatie, schroom dan niet om ze bespreekbaar te maken! Jouw partner zal je dankbaar zijn, want wat is een goede relatie zonder communicatie? Als jij single bent, moet je er vooral van genieten. Stress is nu niet aan de orde!
Jouw heerlijke herfstmoment: Lekker bijpraten met vrienden. 
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Don't worry, be happy.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Het is een beetje onduidelijk wat deze maand jou zal brengen, Steenbok. Jij zit redelijk goed in je vel, maar sommige dingen zou je graag anders zien. Uit jouw directe omgeving ervaar je wat negatieve energie, probeer je daar niet gek door te laten maken!
Liefde & seks: De liefde is wat onstabiel op dit moment, maar dat is niets waar je niet aan kunt werken! Je kunt lichamelijk ook heel goed nader tot elkaar komen, profiteer hiervan!
Jouw heerlijke herfstmoment: Een intiem moment met een geliefde.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: What's meant to be, will always find a way.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Jij voelt je niet helemaal 100 procent deze maand, Waterman. Misschien probeert je lichaam je te vertellen dat je het rustig aan moet doen, luister er zeker naar! Jij krijgt er wat extra's bij deze maand, dat maakt jou gelukkig.
Liefde & seks: Op het gebied van liefde is het rustig bij jou. Je relatie is stabiel en als je single bent, heb je eigenlijk ook vrij weinig te klagen. Voorlopig is dit wel even goed, zo heb je tijd om aan jezelf te werken.
Jouw heerlijke herfstmoment: Een dag voor jezelf nemen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Happiness comes from within.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Je moet leren loslaten, Vissen. Het is een nieuwe maand, met nieuwe kansen. Er is geen reden om in het verleden te blijven hangen, daar bereik je niets mee. Doe iets geks, neem een risico. Je zult jezelf er dankbaar voor zijn.
Liefde & seks: Je laat een oude vlam los en gaat vol goede moed verder. Ook hier geldt: probeer nieuwe dingen. Misschien is die ene man toch leuker dan je dacht, regel dan gewoon een afspraakje. Niet geschoten is altijd mis!
Jouw heerlijke herfstmoment: Een leuke verrassing halverwege de maand.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Take a chance.

Ram (21 maart – 20 april)

Je moet niet zo streng zijn voor jezelf, Ram! Het is niet erg om af en toe te leven en laten leven. Dat kan namelijk precies zijn wat jij op dat moment nodig hebt. Dus stop met stressen en begin met genieten!
Liefde & seks: Jij gaat lekker in de liefde! Je voelt je zelfverzekerd, gewild en sexy. Of je nu single bent of een relatie hebt, jij kan het allemaal hebben deze maand. You go, girl!
Jouw heerlijke herfstmoment: Een leuk feestje.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Live life to the fullest!

Stier (21 april – 20 mei)

Jij bent bang dat je straks spijt gaat hebben van iets, Stier. Maar het is nog niet te laat, je kunt het verhaal nog een andere wending geven! Als je er een beetje vaart achter zet, kun jij deze maand nog van dat nare gevoel afkomen.
Liefde & seks: Tussen de lakens gaat het er rustig aan toe. Een beetje meer actie zou jij niet erg vinden, maar vergeet niet dat je er zelf ook iets aan kunt doen. Neem het heft in eigen handen!
Jouw heerlijke herfstmoment: Quality time met familie of vrienden.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Make your own luck!

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Alles in jouw leven lijkt goed te gaan nu. Op je werk doe je het goed en ook privé loopt alles op rolletjes. Ga je niet druk maken of het lang goed zal gaan, want dan mis je de leuke momenten die je nu kunt hebben. Geniet ervan!
Liefde & seks: Jij voelt je heerlijk in je relatie en deze maand zal geen uitzondering vormen. Als je single bent, geniet je lekker van je vrijheid. Daten en op stap met vrienden, het leven lacht je toe.
Jouw heerlijke herfstmoment: 's Ochtends wakker worden met fluitende vogels.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Enjoy!

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Je laat je te snel afleiden, Kreeft! Je moet weten wat je prioriteiten zijn en hoe je kunt focussen op de dingen die belangrijk zijn. Het is belangrijk dat je dit voor ogen houdt, anders raak je al snel je weg kwijt...
Liefde & seks: Vergeet de mannen, kies deze maand lekker voor je besties! Het is hoog tijd dat jullie weer wat tijd doorbrengen met z'n allen. Dus laat je vent thuis en ga lekker stappen met je vriendinnen.
Jouw heerlijke herfstmoment: Dronken avonden met vriendinnen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Girls just wanna have fun!
  
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Jouw maand wordt super, Leeuw! Feestjes, etentjes en tijd voor jezelf: je gaat een topmaand tegemoet. Probeer er vooral van te genieten, want voordat je het weet ben je weer druk met alles en niets.  
Liefde & seks: Over de liefde heb jij niets te klagen, want je liefdesleven verloopt prima. Wel heb je af en toe kleine irritaties, maar wees niet bang om deze aan te kaarten. Het kan je relatie alleen maar sterker maken.
Jouw heerlijke herfstmoment: Lekker lachen met collega's.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Love your life.

Maagd (24 augustus – 23 september) 

Na een feestelijke maand is het tijd om weer aan het normale leven deel te nemen, Maagd. Je moet deze maand goed opletten, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Geluk echter ook, dus kijk goed om je heen!
Liefde & seks: Jouw oog valt deze maand op wat mannelijk schoon, maar hoe dat zal gaan lopen is nog onduidelijk. Ga er gewoon voor, laat je niet tegenhouden door wat anderen misschien zeggen. Misschien is dit wel de liefde van je leven!
Jouw heerlijke herfstmoment: Een relaxt avondje voor jezelf.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Love at first sight. 

Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Weegschaal-sterrenbeeldbedel

Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Weegschaal' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 oktober 2015.