Typisch: Dingen die wij vrouwen altijd doen

Lifestyle door Anniek
Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Yeah right. Daar geloven we dus geen snars van. Waar echter wel een kern van waarheid in zit, is dat wij vrouwen typische dingen uitvreten. En dáár begrijpt menig man weer niks van.
 
Of we nu samen naar het toilet gaan, zeuren over ons gewicht, honderdduizend keer die ene Disney-film kunnen kijken of snakken naar chocolade tijdens that time of the month. Mannen zullen nooit begrijpen dat we…
 
... Onze nagels meteen opnieuw lakken als er ook maar een minuscuul stukje af is. Het moet nou eenmaal perfect, oké?
 
... Zelf weinig tot niets posten op Facebook, maar wel alles en iedereen uren achter elkaar stalken. We blijven graag op de hoogte van alles.
 
 
... Constant klagen over dat we dik worden, maar wel in één keer zes pepernoten in onze bakkes proppen. Gevolgd door een ijsje en een halve zak chips. Omnomnom.
 
... Er zelf twee uur over doen om ons klaar te maken, maar wel klagen als vriendlief vijf minuten te lang bezig is met zijn haar. "Ben je nou nog niet klaar? ZUCHT."
 
... Meteen denken dat er iets op ons gezicht zit als er iemand naar ons kijkt. Waarom zou je anders staren, toch?
 
... De plastic omhulsels van tampons altijd vergeten weg te gooien, zodat ze vervolgens een week lang op de wasbak in de badkamer liggen.
 
... Honger als een paard hebben, maar vervolgens niet kunnen kiezen wat we willen eten. "Chinees? Nee, toch maar Italiaans. Of nee, lekkere vette friet. Of gaan we toch voor Mexicaans?"
 
... Nog steeds verwachten dat vriendlief een subtiele hint zal oppikken. Om vervolgens boos te worden als hij het dus niet snapt.
 
 
... Tijdens het kijken van een nieuwe film vragen wat er gaat gebeuren of wie dat personage in hemelsnaam is. Terwijl je vriend de film ook voor het eerst ziet en dus geen flauw idee heeft.
 
... Het heerlijk vinden als ze met hun handen door je haar gaan, maar ze verrot schelden als ze vervolgens blijven hangen in een klit. Dat doet gewoon heel veel zeer. 
 
... Willen dat mannen ons als 'one of the guys' zien, maar dan wel op een sexy Lara-Croft-Tomb-Raider-manier. Tja, we want it all.
 
... Constant klagen over dat we nooit iets kunnen vinden in onze tas, maar er elke dag nieuwe dingen inpleuren. Want stel dat je het nodig hebt?
 
... Met een big smile tegen de kapper verkondigen dat we echt heel blij zijn met onze nieuwe look, maar thuis in een hoekje gaan zitten huilen. 
 

 
... Het online winkelmandje volgooien met vijftig dingen, maar na het zien van het totaalbedrag toch maar twee dingen kopen.
 
... Zogenaamd aardig doen tegen vrouwen waar we later met onze vriendinnen flink over roddelen. Je mag ze gewoon niet, maar dat zeg je toch niet recht in hun gezicht?
 
Welke typische vrouwendingen doe jij altijd?