Mannen hebben liever seks dan voedsel

Intiem door Anniek
Ze zeggen dat de liefde van een man door zijn maag gaat. Maar eh, klopt dat eigenlijk wel? Als mannen moeten kiezen tussen een romige soes of een poes, waar zouden ze dan voor gaan? Blijkbaar is het antwoord niet de soes...
 
Uit onderzoek is gebleken dat het mannelijk brein geprogrammeerd is om voor seks te kiezen, zelfs als lekker eten ook een optie is. Jup, mannen gaan liever los tussen de lakens dan 's avonds aan de keukentafel. Wij vrouwen hebben hier dan weer geen last van; wij kiezen eerder voor een goed bereide maaltijd dan een uurtje seks.
 
 
Prioriteiten
Het heeft blijkbaar allemaal te maken met bepaalde zenuwcellen in je hoofd die je helpen kiezen tussen voedsel en seks. Voor het onderzoek werden geen mensen, maar wormen gebruikt. Tijdens het onderzoek kregen de wormen de keuze tussen een hoopje zout of een worm van het andere geslacht. De mannelijke wormen kropen richting de andere worm, terwijl de vrouwtjes zich volledig richtten op het voer. Hé, fries before guys! 
 
Volgens de onderzoekers is het onderzoek van toepassing op mensen, ook al is het niet op hen getest. "We kunnen aannemen dat het mannelijk brein zenuwcellen heeft die het vrouwelijk brein niet heeft", zei professor Scott Emmons, die een deel van het onderzoek voor zijn rekening nam. "Hierdoor stellen mannen andere prioriteiten van vrouwen."
 
Wat heb jij liever: seks of eten?