WIN: 3 x luxe chocolade verwenpakket!

Winacties door Redactie Ze.nl
Hoe kun je je lover tijdens de koude dagen beter verwennen dan met een intieme massage? Kaarsjes aan, muziekje op, massageolie erbij... Speciaal voor jullie mogen wij van Easytoys 3 luxe chocolade verwenpakketten weggeven!
 
Online seksshop Easytoys begrijpt dat het belangrijk is om het vuur in je relatie zo nu en dan extra aan te wakkeren. Omdat ze graag een handje willen helpen, mogen wij namens hen 3 luxe chocolade verwenpakketten weggeven. Oe la la, wie wil dat nou niet winnen? 
 
 
Intieme sfeer
Denk je eens in wat je er allemaal voor creatieve dingen mee zou kunnen doen. Steek als eerste de massagekaars met de lustopwekkende geur van chocolade aan om een intieme sfeer te creëren. Als het kaarsvet eenmaal is gesmolten, kun je het langzaam op het lichaam van je partner laten druipen (of hij op dat van jou). Het leuke aan de kaars is namelijk dat je het gesmolten kaarsvet gewoon kunt oplikken. Hmmm!
 
Nadat je de toon voor jullie romantische avond samen hebt gezet, kun je aan de slag gaan met de rest van de producten. Masseer je lover langzaam met de chocolade massage olie die niet vet of plakkerig aanvoelt. Kneed alle spanning uit zijn lichaam terwijl je af en toe even proeft hoe hij smaakt. Met chocolade kun je immers nooit mis gaan. 
 
 
De beste seks ooit
Creëer daarna een waar kunstwerk met de chocolade bodypaint. Kietel je vlam met de veer die je gebruikt om met chocolade zijn lichaam te versieren. Schrijf je verlangens en gevoelens op zijn lichaam en lik ze er daarna af. Laat hem hetzelfde doen en je weet zeker dat deze sekspartij de beste ooit gaat worden. Maak je voorspel af met de chocoladepoeder die je op alle plekken kunt strooien waar jullie elkaar willen proeven. Proef behalve chocolade ook de de citrusvruchten die in de poeder zijn verwerkt. Extra lekker en stimulerend.
 
WIN
Dus ben jij een 'chocoholic', dan is dit pakket echt iets voor jou en je geliefde. Wil jij winnen? Het enige dat je hoeft te doen is ons volgen op Instagram en hieronder op de 'Meedoen-button' te klikken. Succes, enneh... veel plezier alvast!