Hi- ha- horoscoop: November (+WIN!)

Winacties door Anniek
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!??

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Dit is jouw maand, Schorpioen! Komt het door dat uurtje extra slaap dat jij je energieker en productiever voelt? Misschien is het een goed idee om deze maand aan een nieuw project te beginnen, nu je al die extra energie hebt. Er kunnen mooie dingen uit voortkomen.
Liefde & seks: Waar het vorige maand zo rustig was bij jou in bed, is dat deze maand beduidend anders. Jij en je partner voelen elkaar 100 procent aan en dat geeft jou alleen maar meer energie. Probeer dit gevoel vast te houden om er een goede maand van te maken.
Jouw heerlijke herfstmoment: Uitslapen op je vrije dag.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Love is energy.
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
Probeer deze maand de balans te vinden in je leven, Boogschutter. De eerste helft van deze maand kan namelijk lastig voor jou worden als je te snel al je energie wilt geven. Probeer een regelmatige leefstijl te hanteren, dan zal je merken dat je in evenwicht blijft.
Liefde & seks: Heb jij een langdurige relatie? Dan heb je deze maand pech: de stand van Mercurius zorgt ervoor dat er wat ontevredenheid in je relatie sluipt. Nieuwe relaties hebben deze maand meer kans op geluk. In deze relaties komt namelijk extra passie en plezier voor.
Jouw heerlijke herfstmoment: Een moment voor jezelf.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Balance is something you create.
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Jij begint deze maand goed, Steenbok, maar houd je dit ook vol? In de sterren is te zien dat jij wat stress zal ervaren aan het einde van de maand. Dit hoeft niet te betekenen dat dit een slechte maand wordt voor jou, zolang je jezelf maar wat rust gunt.
Liefde & seks: De liefde kan jou deze maand helpen, maar ook tegenwerken. Jij voelt je aangetrokken tot iemand, wees niet bang om er iets mee te doen! De eerste stap nemen kan eng zijn, maar leidt vaak tot mooie dingen.
Jouw heerlijke herfstmoment: Een warm bad op een koude avond.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: You musn't be afraid to sparkle a little brighter.
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Harmonie is deze maand jouw sleutelwoord, Waterman. Zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied is het belangrijk dat jij ritme en regelmaat vindt. Laat je niet gek maken door mensen die iets van je willen, probeer deze maand maar eens 'nee' te zeggen.
Liefde & seks: Jij hebt deze maand niets te klagen op het gebied van liefde, want tussen jou en je partner zit het wel snor. Plan samen wat leuke activiteiten door de hele maand heen om er zeker van te zijn dat alles goed blijft lopen.
Jouw heerlijke herfstmoment: Een boswandeling met je lief.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Harmony makes things grow.
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Jij bent een beetje rusteloos deze maand, Vissen. Komt dat door onafgemaakte zaken of door leuke dingen die je in het vooruitzicht hebt? Probeer iets omhanden te hebben waar je de hele maand aan kunt werken, zoals een opdracht of een project. Op die manier gaat de tijd sneller en voorkom je gevoelens van onrust.
Liefde & seks: Het eerste gedeelte van de maand staat voor jou in het teken van passie en vlinders. Het is het ideale moment om een nieuwe stap te nemen in je relatie. De tweede helft van de maand ben jij iets meer naar binnen gekeerd. Dit geeft niet, als je maar wel blijft communiceren met je partner.
Jouw heerlijke herfstmoment: Een goed gesprek met een geliefde.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Communication is key.
 
Ram (21 maart – 20 april)
Deze maand moet jij het vooral hebben van je doorzettingsvermogen, Ram. Je loopt op je werk tegen wat problemen aan en hebt al je inzicht en kracht nodig om ze op te lossen. Dit is goed voor je persoonlijke ontwikkeling: je leert jezelf beter kennen en komt er sterker uit.
Liefde & seks: Aan het begin van deze maand heb jij weinig zin in liefde of gedoe. Je trekt je liever terug om aan jezelf te werken en dat is helemaal oké. Halverwege de maand verandert dat en zul je merken dat je meer moeite wilt gaan doen voor je relatie. Ben jij single? Dan ga jij deze maand op jacht. Succes!
Jouw heerlijke herfstmoment: Een complimentje van je baas.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Never give up.
 
Stier (21 april – 20 mei)
Je hebt het druk deze maand, Stier! Gelukkig ben jij heel effectief en handel je je zaakjes snel en goed af. Je gaat een maand van plezier tegemoet, maar vergeet niet om hier en daar prioriteit te geven aan bepaalde mensen of dingen. Zo voorkom je conflicten.
Liefde & seks: Deze maand staat voor jou in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden. Je liefdesleven bloeit op en je zit lekker in je vel. Ga leuke dingen doen met je lover om jullie relatie op de juiste koers te houden.
Jouw heerlijke herfstmoment: Eén-op-één tijd met je geliefde.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Let's try something new!
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Deze maand wordt jouw flexibiliteit op de proef gesteld, Tweelingen. Het is belangrijk dat je hier en daar een beetje inbindt, anders kun je mensen op de tenen trappen. Op je werk ga je wel lekker; je hebt alles onder controle en dat geeft een goed gevoel.
Liefde & seks: Jouw liefdesleven ziet er ook deze maand weer rooskleurig uit. Je hebt behoefte aan lichamelijk contact van je partner, wees niet bang om hierom te vragen. Als jij je kwetsbaar opstelt, zul je zien dat je een hoop liefde ontvangt.
Jouw heerlijke herfstmoment: Iets dat precies gaat zoals jij had gepland.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Better bend than break.
 
Kreeft (22 juni – 22 juli)
Ga deze maand rustig te werk, Kreeft. Het is belangrijk dat je voorzichtig bent en geen risico's neemt. Doe je dit wel, dan kunnen de gevolgen erg onplezierig voor je zijn. Let ook goed op je geld, geef het niet allemaal in één keer uit. Zo bouw je een buffer op die je later goed kan gebruiken.
Liefde & seks: Jij bent deze maand in een flirterige bui! Je komt erachter dat alleen serieuze relaties stand houden, dus wees niet bang om ook verantwoordelijkheid te nemen in je relatie. Je partner zal je er dankbaar voor zijn.
Jouw heerlijke herfstmoment: Kleine geluksmomentjes.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: You are responsible for your own happiness.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Het is voor jou belangrijk om stressvolle situaties te vermijden, Leeuw. Je hoofd loopt al snel over met informatie en nieuwe ideeën, maar probeer alles een plek en een tijd te geven. Je hebt er niets aan als je tien dingen tegelijk probeert te doen.  
Liefde & seks: Je ontmoet een hoop interessante mensen deze maand, maar let goed op of er ook een blijvertje tussenzit. Communicatie is heel belangrijk voor je, dus trek je mond open en geef aan waar je mee zit. Het kan je relatie alleen maar ten goede komen.
Jouw heerlijke herfstmoment: Er even tussenuit met iemand die belangrijk is voor je.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Take it easy.
 
Maagd (24 augustus – 23 september) 
Vorige maand was voor jou wat minder, Maagd. Gelukkig komt het deze maand helemaal goed. Je zit beter in je vel en er komen goede dingen jouw kant op. Nieuwe kansen en mogelijkheden maken zich vanzelf bekend, dus wees niet ongeduldig en wacht rustig af.
Liefde & seks: Probeer deze maand je relatie te verbeteren door open te staan voor nieuwe dingen. Het is belangrijk dat je niet gestrest raakt van plotselinge, onverwachte situaties. Ze kunnen juist iets positiefs betekenen voor je liefdesleven.
Jouw heerlijke herfstmoment: Een verlossend telefoontje.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Come what may.
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Jij kan deze maand wat problemen ervaren op persoonlijk gebied, Weegschaal. Zolang jij efficiënt en nuchter handelt, kun jij deze echter ook weer oplossen. Het is belangrijk dat je extra goed voor jezelf zorgt, alleen op die manier kom jij deze maand goed door.
Liefde & seks: Je liefdesleven ligt deze maand een beetje op z'n gat en dat is jammer, want vorige maand ging het juist zo goed. Probeer er zelf verandering in te brengen door assertief om te gaan met nieuwe situaties en initiatief te nemen.
Jouw heerlijke herfstmoment: Een middag relaxen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Focus on the solution, not the problem.
 
Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Schorpioen-sterrenbeeldbedel

Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Schorpioen' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 november 2015.