Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 2x Sexy lingerie setje

Reageer 0
Wanneer voelen vrouwen zich woestaantrekkelijk en onweerstaanbaar? Wanneer ze de sexy lingerie dragen! Maak kans op dit super sexy lingerie setje inclusief bijpassende kimono en kousen en krijg dat sexy gevoel wat je verdient.

Wanneer je thuiskomt heeft de zon zich al lang en breed verstopt en is in geen velden of wegen meer te bekennen. Welke zon trouwens? Want overdag zien we hem eigenlijk ook niet meer. Het is duidelijk: de winter is in aantocht. Blèh. Eén voordeel: jullie zijn ongetwijfeld vaker tussen de lakens te vinden. Vrouwen vinden het belangrijk om er dan op hun paasbest uit te zien. Je voelt je verleidelijk en onweerstaanbaar als je tot in de puntjes in sexy lingerie gehuld bent. En reken maar dat hij dat ook leuk vindt.


Dat moment tussen de lakens, daar zorg jij samen met hem voor. Dat tot-in-de-puntjes-gedeelte, daar helpen wij bij. Want je kunt een compleet sexy lingerie setje uit de Rene Rofe collectie van Sexylingerie.nl winnen. We mogen namelijk twee keer een lingerie setje (beha en onderbroekje) van zwart kant met roze satijnen details weggeven met een paar zwarte visnet kousen en een bijpassende kimono.


Kun je normaal gesproken de juiste maat lingerie niet vinden voor jouw lichaam? Dan gaat er nu een wereld voor je open. Spannende lingerie bestaat namelijk wel in alle maten, je moet alleen wel weten waar je het kunt vinden. Bij Sexy Lingerie vind je allerlei soorten lingerie voor allerlei vrouwen. De website heeft zelfs een speciale grote maten collectie voor vrouwen met mooie, grotere rondingen. Alles op het gebied van lingerie is ook in grotere maten verkrijgbaar. Naast lingerie hebben ze ook veel keuze in beenmode, jurkjes en kostuums.


Wat je moet doen om te winnen? Volg ons op Instagram en klik hieronder op de meedoen-button (log je daarvoor in op de desktopversie van de site).

Doe jij mee?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 9 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Vuurvlieg

  Wanneer worden de winnaars bekent gemaakt?

 • Anoniem

  Heel graag! Ik heb geen enkel lingeriesetje en voel me daardoor best heel ongemakkelijk ;(

 • Jennifer Brinkman

  lukt me op geen manier om op die button te klikken

 • Iris Kamminga

  ik zou dit heel heeel heeeellll graag willen winnen

 • Eline1

  heeel graag! ik hou van mooie lingerie en vooral met een sexy tintje! zou super zijn als ik dit win! ik ga heeeeeeeeeeeel hard duimen!

 • Boekenliefhebster

  zou een superleuke verrassing zijn ;)

 • franlovesjan

  Wauw super leuke actie, ik hou echt van jongs af aan al van sexy lingerie ook al had ik geen vriend toen. Ik voel me dan ook echt op en top vrouweljk.

 • slagroomtaartje

  leuk!

 • Melissa Polfliet de Jonge

  Eindelijk. Ja ook volle vrouwen dragen graag mooie en sexy lingerie. Wat fijn dat dit ook aangegeven staat dat je dit via de site kan shoppen. Toppie

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen