WIN: 2x Sexy lingerie setje

Winacties door Redactie Ze.nl
Wanneer voelen vrouwen zich woestaantrekkelijk en onweerstaanbaar? Wanneer ze de sexy lingerie dragen! Maak kans op dit super sexy lingerie setje inclusief bijpassende kimono en kousen en krijg dat sexy gevoel wat je verdient.

Wanneer je thuiskomt heeft de zon zich al lang en breed verstopt en is in geen velden of wegen meer te bekennen. Welke zon trouwens? Want overdag zien we hem eigenlijk ook niet meer. Het is duidelijk: de winter is in aantocht. Blèh. Eén voordeel: jullie zijn ongetwijfeld vaker tussen de lakens te vinden. Vrouwen vinden het belangrijk om er dan op hun paasbest uit te zien. Je voelt je verleidelijk en onweerstaanbaar als je tot in de puntjes in sexy lingerie gehuld bent. En reken maar dat hij dat ook leuk vindt.


Dat moment tussen de lakens, daar zorg jij samen met hem voor. Dat tot-in-de-puntjes-gedeelte, daar helpen wij bij. Want je kunt een compleet sexy lingerie setje uit de Rene Rofe collectie van Sexylingerie.nl winnen. We mogen namelijk twee keer een lingerie setje (beha en onderbroekje) van zwart kant met roze satijnen details weggeven met een paar zwarte visnet kousen en een bijpassende kimono.


Kun je normaal gesproken de juiste maat lingerie niet vinden voor jouw lichaam? Dan gaat er nu een wereld voor je open. Spannende lingerie bestaat namelijk wel in alle maten, je moet alleen wel weten waar je het kunt vinden. Bij Sexy Lingerie vind je allerlei soorten lingerie voor allerlei vrouwen. De website heeft zelfs een speciale grote maten collectie voor vrouwen met mooie, grotere rondingen. Alles op het gebied van lingerie is ook in grotere maten verkrijgbaar. Naast lingerie hebben ze ook veel keuze in beenmode, jurkjes en kostuums.


Wat je moet doen om te winnen? Volg ons op Instagram en klik hieronder op de meedoen-button (log je daarvoor in op de desktopversie van de site).

Doe jij mee?