Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 5 x Stokke Tripp Trapp kinderstoel t.w.v. ?182


Een kind opvoeden is al duur genoeg. Je bent geld kwijt aan luiers, voedsel en kleding. Speciaal voor alle (aanstaande) ouders onder ons geven wij 5 (!) Stokke Tripp Trapp kinderstoelen weg. Lees hier hoe je er eentje kunt winnen!
 
Natuurlijk is het fantastisch als je in verwachting bent van een kindje, maar de zorgen over het kostenplaatje kunnen je blijven achtervolgen. Kinderen zijn namelijk duur. Heel erg duur. Het blijkt dat een kind gemiddeld 17 procent van je netto inkomen kost. Verdien je €1500 per maand, dan zul je dus zo'n €255 per maand kwijt zijn aan je kind. Tel daar nog andere, onvoorziene kosten bij op en je zit per jaar aan een flink bedrag.
 

 
Een Stokke Tripp Trapp-kinderstoel kost in de winkel zo'n €182. Wat zou je allemaal met dat geld kunnen doen als je zo'n stoel zou winnen in plaats van kopen? Je zou bijvoorbeeld 18 pakken babyvoeding kunnen kopen met het geld dat je bespaart. Voor €182 euro kun je ook 18 pakken luiers kopen of heel veel rompertjes. Oftewel: je zou een hoop geld besparen.
 
Tripp Trapp
De Tripp Trapp is in 1972 ontworpen door de Noorse designer Peter Opsvik. De stoel is zo gemaakt dat hij gemakkelijk aan tafel past en is daarom ideaal om je kindje in te voeren. Zowel de zitplank als de voetenplank kunnen worden versteld naarmate je kindje groeit, dus je hebt in ieder geval de eerste paar jaar geen extra kosten! 
 
 
WIN
Wij mogen 5 van deze toffe kinderstoelen weggeven! Wil je meedoen en kans maken op één van deze stoelen? Like ons dan op Instagram én Facebook en klik hieronder op de 'Meedoen-button'.