Mannen met baarden zijn écht niet te vertrouwen

Gezicht door Anniek
Mannen met baarden zijn vreemde wezens. Al dat gezichtshaar kan woest aantrekkelijk zijn, maar na het lezen van dit artikel denk je wel twee keer na voordat je gaat daten met een baardmans. Ze zijn namelijk niet te vertrouwen... 
 
Wordt het gezicht van jouw vriend gesierd door woeste begroeiing? Dan kun je maar beter oppassen! Uit onderzoek blijkt dat harige Harry's eerder in staat zijn om vreemd te gaan, iets te jatten of een gevecht te starten. De babyfaces van deze wereld doen dit 20 procent minder dan de mannen met baarden en dat is een best verschil.
 
 
Onhygiënisch
Van de baardmannen bleek 47 procent weleens vreemd te zijn gegaan, tegenover 20 procent van de gladgeschoren mannen. Zo'n 45 procent van de harige mannen was ook weleens betrokken geweest in een gevecht en 40 procent gaf toe in zijn leven iets te hebben gestolen. Van de mannen zonder baarden had 39 procent weleens gevochten en 17 procent had op één punt in zijn leven iets gejat. De mannen zonder baarden doen het dus aanzienlijk beter dan onze behaarde vrienden.
 
Tijdens het onderzoek mochten ook vrouwen hun mening geven; zij werden gevraagd hoe zij tegenover mannen met baarden stonden. Meer dan de helft gaf aan nooit romantisch te willen zijn met een behaard exemplaar, al zegt 44 procent dat ze baarden onhygiënisch vinden. Bijna 40 procent van de vrouwen zei ook bang te zijn dat er etensresten in de baard achter blijven. Je hebt natuurlijk geen zin om ineens een half broodje pindakaas binnen te krijgen tijdens je zoensessie.
 
Bron
 
Ontslagen
De vrouwen gaven ook toe liever een man met grijs haar te daten dan een man met een baard. Ook bleek 43 procent van de mannen met baarden weleens te zijn ontslagen. Toeval? Wij denken van niet. 
 
Dus, zou jij voor een vent met een baard gaan?