Angelo: 'Mijn oudste onenightstand was 60 jaar'

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Angelo houdt van MILFS en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij jaagt graag op vrouwen die zeker twintig jaar ouder zijn dan hijzelf. Meestal gaat het puur om de seks en heeft hij zelfs meerdere affaires tegelijk... 
 
"Bekende vrouwen als Patricia Paay, Irene Moors, Heleen van Rooyen en Caroline de Bruijn: wat zijn ze mooi en sexy. Ik heb van jongs af aan al een enorme fascinatie gehad voor oudere vrouwen. Het begon allemaal zo rond mijn negentiende, toen mijn aandacht naar vrouwen van veertig uitging. Dat kwam ook een beetje door invloeden van internet en televisie. Ik keek wel eens op sites als 'My friend’s hot mom'. En de film American Pie natuurlijk, wie kent hem niet. Dé klassieker onder MILF-films. 
 
 
Mijn eerste ervaring met een oudere vrouw was ook rond die leeftijd. Het ging voor mij om de kick. Het was geen liefde, maar pure lust. Ze was in ieder geval heel sexy en spannend. Ze werkte bij de politie. Ik leerde haar via internet kennen en we hebben een afspraakje gemaakt. Puur om te seksen. Ze was 46 jaar, getrouwd en had een dochter van veertien. Dat ze bij mij kwam, was omdat ze niet echt meer gelukkig was met haar man. Haar huwelijk was saai geworden. 
 
De affaire heeft zeker twee jaar geduurd. De ene keer zagen we elkaar drie keer per week en soms twee maanden niet. We spraken ook bij haar thuis af. Eén keer hebben we het zelfs op haar werk gedaan, in de verhoorkamer. Haar man wist van niks. Ze zei altijd dat ze naar vriendinnen ging. Het contact verwaterde uiteindelijk. Ze ging scheiden van haar man en kreeg een nieuwe vriend. Daarmee hield onze affaire op."
 
Whatsappjes
"Ik vind oudere vrouwen interessanter dan vrouwen van mijn leeftijd, omdat ze precies weten wat ze willen. Ze gaan recht op hun doel af. Ze genieten ook veel meer van de aandacht en van de seks. Ze respecteren me ook meer en waarderen wat ze krijgen. Niet alle oudere vrouwen met wie ik was, waren zelfverzekerd. Dat verschilt enorm. Sommigen weten van zichzelf dat ze een lekker wijf zijn, maar anderen zitten in de sleur van hun relatie, zijn wat aangekomen en hebben zichzelf verwaarloosd. Maar dan komt er zo’n jonge hond als ik en die krijgt dat er wel uit. 
 
Ik weet zeker dat bepaalde vrouwen voor hun eigen zelfbeeld een mooie jonge gozer nemen. Gewoon om te voelen dat ze nog gewild zijn. Ze sturen me vaak spannende Whatsappjes en foto's in lingerie. Ik kan je vertellen: ik heb vrouwen van 55 jaar gehad die kinderen hebben gekregen, maar aan wie je dat niet ziet. Maar ik doe ook echt niet moeilijk als iemand een beetje meer vet heeft dan iemand van begin twintig. 
 
 
Ik heb één keer een echte relatie gehad, de rest waren affaires. Het was met een vrouw van 44 jaar, maar als je haar zou zien dan zou je haar echt jonger schatten. Waarschijnlijk niet ouder dan 32 jaar. Het was trouwens best heftig, want het was de zus van een goede vriend van mij. Ik heb zelfs met haar dochter op school gezeten. We waren praktisch buren, maar we waren echt gek op elkaar. Niemand mocht het weten, ook die vriend van mij niet. Het kwam nu alleen dus wel heel dichtbij. 
 
Ze had ook wat issues. Zo kwam ze meestal onder invloed naar me toe. Ze gebruikte coke. Overdag had ze een stabiele baan, een kantoorbaan waar ze riant mee verdiende. Die vrouw zocht echt iemand om zich aan vast te klampen. Die spanning was voor mij echt een kick, juist omdat het niet kon en niet mocht. Mijn moeder kende haar zelfs. Om niet betrapt te worden, spraken we af in hotels.
 
Uiteindelijk is de bom gebarsten. Een familielid van mij heeft ons verlinkt. Hij wist van onze affaire en heeft zijn mond voorbij gepraat. Hij heeft gewoon tegen mijn moeder gezegd: 'Angelo heeft met haar lopen rommelen.' Mijn moeder schrok zich rot toen ze dit hoorde, ze was totaal van de kaart. Ik baal nog steeds dat het is uitgekomen, want dat is de reden geweest dat het tussen ons stuk liep. Ik zou het zo overdoen. Soms kom ik haar nog weleens tegen op feestjes en dan merk ik nog een zekere spanning tussen ons."
 
Toyboy
"Versieren van oudere vrouwen doe ik heel direct. Kom ik iets leuks tegen op straat dan spreek ik ze gewoon aan: 'Hé, topper.' Of ik maak een andere leuke opmerking naar ze. Ik ben gewoon eerlijk en zeg: 'Ik vind jou een hele mooie vrouw.' Dan zeggen ze vaak wel meteen: 'Weet je wel hoe oud ik ben?' Maar dat maakt mij dus niks uit. Geloof mij, er zijn heel veel vrouwen die in een saaie relatie zitten en wel een leuke toyboy willen. Dan hebben ze aan mij een goeie: lekker fout en stout. 
 
 
Ik word er nog net niet voor betaald, maar ik krijg wel leuke cadeautjes en tripjes van ze. Leeftijd maakt mij dus niet uit, als ze er maar goed en verzorgd uitzien. Ik heb zelfs een keer met een vrouw van zestig een onenightstand gehad. Ik kwam haar tegen tijdens het stappen in Rotterdam. Ze zag er heel goed uit en ik had niet meteen naar haar leeftijd gevraagd. Ik dacht dat ze gewoon midden veertig was, maar toen ze vertelde over haar dochter van in de dertig wist ik dat ze een heel stuk ouder was. 
 
Wat anderen van mijn liefde voor MILFS vinden? Mijn vrienden weten het allemaal en ze houden zelf ook wel van mooie, oudere vrouwen. Maar niemand van mijn vrienden is zo bekwaam als ik. Ik ga er echt voor. Ik heb zelfs een ‘I love MILFS'-sticker op mijn auto. 
 
Ik wil uiteraard uiteindelijk wel kinderen en een vriendin van mijn eigen leeftijd. Ik ben sinds kort ook serieus aan het daten met een vrouw van 24. Of ik haar trouw ben? Dat is een gewetensvraag. Ik ben bang van niet. Als er weer een lekkere en leuke vrouw op mijn pad komt, dan kan ik de verleiding denk ik niet weerstaan."

Dit artikel is geschreven door Suzanna Timmer 
Lees ook onze andere real life-verhalen.
 
Wil je ook je verhaal aan (de leZeressen van) Ze.nl vertellen? Stuur dan een mailtje naar vera@ze.nl o.v.v. real life verhaal.