Extreme toyboy: Kyle (31) doet het met Marjorie (91)

Relaties door Kimberly

De één valt op blonde schones, de ander verkiest brunettes. De 31-jarige Kyle Jones gaat liever voor iets anders: hij valt op bejaarde dames. Sinds een tijdje gaat-ie met de 91-jarige Marjorie. Ach, leeftijd speelt geen rol, toch?  
 
De tortelduifjes leerden elkaar kennen in een boekenwinkel, daar waar Marjorie werkende was. Kyle trok zijn stoute schoenen aan, stapte op haar af en vroeg haar telefoonnummer. Marjorie, die al 37 jaar single was, stemde in voor een date. “De vonk sloeg meteen over en sinds die tijd kunnen we niet meer van elkaar afblijven.” En jawel, ondanks hun 60-jarig (!) leeftijdsverschil hebben ze wel degelijk stomende sekssessies, zo vertelt Marjorie aan DailyMail. “Ik draag sexy setjes en uitdagende outfits in de slaapkamer. Ik probeer alleen wel mijn beha aan te houden omdat er niet zo veel meer van over is."
 
Rijpheid, neklijnen en rimpels
Echter vindt Kyle dit juist meer dan aantrekkelijk. “Vrouwen maken zich al snel zorgen om hun hangborsten terwijl ik de natuurlijke vrouw juist mooi vind. Ik ben juist geen fan van plastische chirurgie. Daar moet ik niks van hebben!” Wat Kyle nog meer aantrekkelijke vindt aan oudere dames? De rijpheid, hun neklijntjes en rimpels. Ook de grijze haarkleur kan hij prima waarderen. 

fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Het happy couple 
Dat het happy couple veel kritiek krijgt maakt ze niet zoveel uit. “Sommigen houden van blondines, brunettes of mensen met hetzelfde geslacht, ik kies voor iets anders”, zo zegt de extreme toyboy. En hij weet van geen ophouden: hij is reteactief op datingsites om in contact te komen met meer oudere vrouwen. Zo moet Marjorie – helaas – haar scharrel met maar liefst vier andere rijpe dames delen. Maar, zegt ze, dat vindt ze oké. “In het begin kon ik erg jaloers worden, maar hij blijft me vertellen dat hij mij de leukste vindt en altijd bij me terug zou komen. Dat geeft me een fijn gevoel.” Zijn 50-jarige moeder? Die heeft er geen problemen (meer) mee. “Veel kinderen hebben een crush op hun docent. In het begin dacht ik dat het een soortgelijks iets was of een soort fase, maar toen ik Kyle en Marjorie samen zag, wist ik: dit is liefde.”

Wat vind jij van de tortelduifjes?