Beauty
Beauty

Wait, what? Zo krijg je de perfecte manicure!

Shit, shit, shit! Heb je de nagels van je linkerhand perfect gelakt, maak je er rechts één grote smeerboel van. Waarom had je niet gewoon tweehandig kunnen zijn? No worries, met deze nieuwe nagellak krijg jij de perfecte manicure!
 
Het merk Nails Inc. gaat ons het verlossende goedje brengen. Maar het is niet zomaar nagellak uit een potje, dat zou veel te saai zijn. Nee, het merk komt namelijk met een spray-on nagellak. Ja, je leest het goed. Nagellak in een spuitbusvorm die je binnen een paar seconden op je nagels hebt gespoten. 
 
Bron
 
Wassen
Maar krijg je dit dan niet op je vingers? Jawel, maar de nagellak hecht zich niet aan je huid en is daarom met een beetje water en zeep weg te wassen. De nagellak op je nagels blijft uiteraard wel zitten. Als eerste lak je je nagels met een basecoat (die komt helaas niet in spray-on vorm) en daarna ga je met de spuitbus nagellak aan de slag. Houd hem zo'n tien centimeter boven je nagels en sprayen maar. Even laten drogen, dan een topcoat erop, je handen wassen en klaar is kees! De zogenaamde Paint Can Spray is vanaf 12 november verkrijgbaar. Wat een uitvinding! Het enige wat we daarvoor moeten doen is een reisje naar Engeland boeken. 
 
Ga jij deze spray-on nagellak proberen?