Liefde / Intiem
Intiem

Dingen waar je je zorgen over maakt na een onenightstand


Wanneer je de ochtend na een onenightstand wakker wordt met een bonkend hoofd naast een man wiens naam je niet meer goed kunt herinneren, zijn er best wat dingen waar je je een ietsepietsje zorgen om maakt, namelijk…
 
Na een drankje en een dansje op een willekeurige zaterdagavond vind je dat het hoogtijd om naar huis te gaan. Maar je gaat niet naar jouw huis, maar naar die van die knappe bink met wie je hebt geflirt. Een onenightstand lacht jou en je verovering tegemoet. Maar de volgende ochtend vergaat je het lachen. Je kunt je namelijk alleen nog maar zorgen maken over deze dingen…

 

 


 

Het soavraagstuk
Je schoof er netjes een condoom op toen het moment van de waarheid eraan kwam, maar toch ben je bang dat je misschien wel een hele nare enge ziekte hebt opgelopen. Hoe dat zou kunnen weet je niet precies want jullie hebben het gewoon netjes veilig gedaan en het condoom is ook niet verdwenen in je punani wat je in films nog weleens ziet. Dus niets aan het handje. Toch?

De sletkwestie
Omdat je de desbetreffende jongeman toch niet van plan was een tweede keer tegen te komen, gingen alle remmen los. Je hebt je gedragen als elke man zijn fantasie tussen de lakens en bent toch een beetje bang dat het je reputatie als degelijke jongedame heeft geschaad. Hopelijk denkt je verovering nu niet dat je een sloerie bent.
 
De ‘ongewenste zwangerschap’-hoofdpijn
Weer terug naar het condoom. Jullie hebben er hartstikke verantwoord voor gekozen om ondanks jullie enorme libido de tijd te maken om even te prutsen met het condoom. Maar wat nu als het gescheurd is?! Of er een ieniemienie klein gaatje inzat waardoor één van z’n zwemmers toch naar binnen wist te dringen en opeen blijkt dat je enorme diarree hebt waardoor de pil ook niet meer betrouwbaar is?! Die kans is superklein, maar het zou je maar net gebeuren.

 

 

 

 

De ‘gedag zeggen’-etiquette

 

Tijd om het gastfront te verlaten. Maar hoe doe je dat? Geef je je stoeitijger een knuffel? Of neem je de tijd om nog even uitgebreid te tongen? En moet je je nummer geven? Gewoon voor het geval dat? En wat moet je zeggen wanneer je de deur achter je dichttrekt? Doei? Tot ziens? Zie je later? Moeten we nog eens doen? Lastig hoor!   


Het vluchtrouteraadsel
Voordat je überhaupt toe bent aan voorgaande stap, zul je je brein eerst moeten breken over hoe je het huis gaat verlaten. Moet je hem wakker maken als hij nog slaapt? Hoe trek je geluidloos je kleren aan? En hoe kun je zo stil mogelijk richting de deur lopen. Wat nu als het een deur is die je niet zomaar achter je dicht kunt trekken maar die van buiten op slot moet worden gedraaid? Laat je de deur dan meer lekker open voor de dieven? Of kruip je dan weer bij hem in bed alsof je helemaal geen gestalte hebt gemaakt om hem zonder een doei te verlaten?

Het bespreekraadsel
Na een onenightstand wil je het liefst meteen één van je vriendinnen bellen om haar op de hoogte te stellen van je avontuurtje. Maar wanneer je daadwerkelijk met je telefoon in je hand staat, vraag je je af hoe je het het beste kunt brengen. En hoe langer je over deze vraag nadenkt, hoe waarschijnlijker het is dat je erover twijfelt of je het überhaupt wel wil vertellen. Voor je het weet heb je serieuze Kopschmerzen.

 

 

Het gevoelensdilemma
Toen je niet wist hoe snel je weg moest komen uit het appartement van je scharrel, heb je hem toch je nummer gegeven om maar van hem af te zijn. De terugweg naar jouw eigen huis breng je reflecterend door. Had je dat nu wel moeten doen, hem je nummer geven? Wat nu als hij je continu belt voor een booty call? En wat moet je doen als hij gevoelens voor je heeft ontwikkelt terwijl het voor jou een eenmalig nummertje was. Ja, de kans dat hij na een nacht zwakke knieën van je heeft gekregen, is klein. Maar leer ons de man kennen: ze zijn nu eenmaal hartstikke onvoorspelbaar.

Het ‘wie gaat erachter komen’-beletsel

 

Hoewel je bent meegegaan met een onbekende jongeman, zou het maar zo kunnen dat hij vriendjes verspreid over het land heeft zitten. Mannen hebben tegenwoordig ook grote netwerken. Zou hij nu over je opscheppen bij al z’n matties? Of zou hij als een echte heer zijn mond dichthouden over jullie nachtelijke avontuurtje? Hoe dan ook, je bidt dat niemand die je kent erachter zal komen.
 

Waar maak jij je zorgen over na een onenightstand?