De leukste Sinterklaassurprises!

Cadeaus & hebbedingetjes door Rosanne
Sinterkerst komt er weer aan, wat betekent dat veel vrouwen weer aan de knutsel moeten en surprises moeten doorstaan. Maar om de lieve leZeressen op weg te helpen, gaan we jullie met de leukste ideeën voor surprises overstelpen! 
 
Gedichten en surprises zijn ieder jaar rond vijf december weer horror, of je ze nu leuk vindt om te maken of niet. Het levert altijd toch een beetje stress op. Want wat moet je nu maken voor het vriendje van je zusje? En eigenlijk is een surprise voor je moeder ook helemaal niet zo simpel. Daarom hebben we hieronder leuke, mooie en grappige ideeën verzameld.
 
Voor de theeleut
Dit leuke theesetje van pasta is zowel mooi als heel erg slim. Ideaal voor je moeder of je zus. De pasta lijm je aan elkaar, gebruik hiervoor een ballon en kopjes als mal. Laat het goed drogen, daarna een leuk kleurtje erop en klaar!
 
 
'Sushimi rolling, they hating'
Heb jij iemands lootje getrokken en is diegene helemaal leip van sushi? Dan is het onderstaande surprise idee wat voor jou. Verpak je kleine cadeautjes als leuke sushirollen. Op Pipoos.com kun je zelfs nog een handleiding downloaden voor als het toch te heet onder je voeten wordt. Enne, alle credits voor hun natuurlijk.
 

Voor een gebakje
Wees eens creatief met een oud cd-doosje (ze bestaan nog) en maak er een lekker taartje van. Dit kun je eigenlijk wel voor iedereen maken, want wie lust er nu geen gebakje? Dit idee is best handig als je niet zo heel veel tijd hebt, maar toch wat tofs wel maken.
 
Bron
 
Crazy Coffee Girl
Voor de echte koffieliefhebber is het leuk om een koffiezetapparaat te maken. In de mok of in de achterkant kun je het cadeautje verstoppen. Ook leuk om te combineren met (chocolade) koffiebonen!
 
 

Bron
 
Naai 'm of paai 'm
Is jouw zus of moeder een echte naaifan? Of wil je onbewust iemand een oor aan naaien? Dan is deze naaimachine misschien een goed idee. Toegegeven, het is absoluut veel werk. Maar dan heb je ook wat. En je hoeft het niet alleen te doen, want hier is de beschrijving! Wel in het Engels.
 
Bron
 
Klusmus
Eigenlijk is er altijd wel iemand aan het klussen in zijn of haar huis. Dan kunnen ze dit coole verfblik dat jij gemaakt hebt wel gebruiken! Misschien dat een cadeaubon voor de Gamma of Karwei geen slecht idee is om erbij te doen. Dan kunnen ze in ieder geval echte verf halen. 
 
Bron
 
Typemiep
Schrijftalent in de familie of vind jij stiekem iemand wel jouw type? Maak een typemachine. Als je veel verschillende pakketjes hebt, zou je de cadeautjes als lagen kunnen gebruiken. Zo niet dan kom je met kartonnen dozen ook een heel eind. Op Pipoos.com vind je de handleiding.
 
Bron
 
Hans en Grietje
Voor echte zoetekauwen is het ontzettend leuk om zelf een peperkoekhuisje te maken. Het cadeautje verstop je dan in het huisje of als het te groot is onder het dienblad. Of je maakt een hele hoop suikersneeuw en verstopt daarin de kleine cadeautjes. Dan moet de 'gelukkige' eerst alles opeten om bij het cadeau te komen. Misselijkheid gegarandeerd. Op de site van Ikea vind je hoe je zelf een peperkoekhuisje maakt, met recept natuurlijk.
 
 
Voor de hondenfan
Deze papier-maché hond is zo schattig, dat hij eigenlijk te leuk is om aan stukken te rukken. Misschien is het een idee om het cadeautje aan een halsband om zijn nek te hangen. De huiskat op het plaatje is in ieder geval blij met z’n nieuwe vriendje en de ontvanger vast ook!
 
Bron
 
Waarachtig wolkje
Verwacht iemand een wolk van een baby? Of is iemand altijd een donderwolkje in huis? Met deze wolk kun je alle kanten op, welke verborgen boodschap je ook duidelijk wilt maken. En hij is lekker simpel. Zo eentje die je op de dag zelf ook nog wel in elkaar kunt flansen. Een paar ballonnen, hup cadeau ertussen, papier-maché en een hele hoop watjes.
 
Bron
 
Wat ga jij maken als Sinterklaassurprise?